Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Nový dizajn SEATu Maťa Homolu je známy!

Wednesday, 29. 04. 2015 - 08:01, Public relations   

Nový dizajn SEATu Maťa Homolu je známy!

Maťo Homola bude tento rok jazdiť v pretekoch FIA ETCC na SEATe León Cup Racer v dizajne od Filipa Čečila z Českej republiky. Do súťaže o návrh dizajnu Maťovho nového auta sa prihlásilo viac ako 90 jeho fanúšikov a víťazný návrh vybrala komisia zložená zo zástupcov snačky SEAT a tímu Homola Motorsport.

mato-homola-seat-1-3.jpg

Filipov návrh bol podľa nich origiálny, dravý a splnil všetky atribúty zadania. Oficiálne farby tímu sa tak menia na červenú a bielu. Vďaka nim bude auto v štartovom poli ľahko rozoznateľné a zapamätateľné. Aj ambasádorské auto SEAT León FR bude v rovnakom dizajne ako Maťov pretekársky špeciál. Autor finálneho návrhu Filip Čečil tak od SEATu a Homola Motorsport dostane práve toto ambasádorské auto s plnou nádržou na jeden celý víkend a tiež VIP vstupenku tímu Homola Motorsport na júnové preteky WTCC/ETCC na Slovakia Ringu, kde uvidí „svoj" dizajn priamo v akcii na trati.

mato-homola-seat-4-1.jpg

Okrem toho dotal aj možnosť odviezť sa na mieste spolujazdca vedľa Maťa Homolu v SEATe León Cup Racer. No tejto možnosti sa zriekol, a tak Nadácia Markíza pomohla tímu nájsť fanúšika motoršportu zo sociálne slabšej rodiny a práve tomu urobiť takto veľkú radosť.

mato-homola-seat-2-2.jpg

"Som rád, že sme vybrali taký pekný dizajn, podľa mňa bol najkrajší zo všetkých. Verím, že sa fanúšikom bude páčiť. Taktiež ďakujem chalanom z Wrapmotors, ktorí obe autá stihli olepiť v rekordne krátkom čase a pritom veľmi kvalitne," povedal o dizajnérskej súťaži Maťo Homola.

mato-homola-seat-3-3.jpg

ETCC 2015 klope na dvere Hungaroringu

Už tento víkend sa na okruhu nedaľeko Budapešti v Maďarsku začne nový ročník Európskeho šampionátu cestovných automobilov ETCC 2015. Tím Homola Motorsport chce všetkých slovenských fanúšikov pozvať na tento okruh F1, kde bude chcieť zabojovať o prvenstvo. Prvý voľný tréning v piatok 1. mája však Maťo Homola musí vynechať. Dostal totiž pozvánku na „Budapest Parade", exhibičné motoristické podujatie v centre hlavného mesta Maďarska.

mato-homola-seat-6.jpg

Pred stovkami tisíc divákov sa predvedú so svojimi monospotami aj Majster sveta F1 Kimi Räikkönen (Ferrari), nová hviezda z Ruska Daniil Kvjat a David Coulthart (obaja Red Bull). Okrem toho tam nebudú chýbať hviezdy WTCC, NASCAR, Formuly Renault 3,5, či pretekov Truckov a GT3. Prvé tréningy tak Maťo absolvuje až v sobotu, v nedeľu ho čakajú dve ostré jazdy o body.

partneri-4.jpg

„Už sa neviem dočkať prvých pretekov, teraz však budú okorenené o super PR aktivitu - jazda na 8 km okruhu v centre Budapešti. V minulom roku bolo v okolí trate v Budapešti až 300.000 divákov - takže skvelá kulisa. Stratíme síce jeden voľný tréning, ale po minulých testoch sme hádam výborne pripravení, takže v tom nevidím až tak veľký problém. V sobotu to na trati poriadne rozbalíme a verím, že začneme sezónu super výsledkom. Rád by som všetkých fanúšikov pozval na preteky na Hungaroring, či už v piatok do centra Budapešti, alebo v nedeľu na preteky ETCC & WTCC. Myslím si, že to bude super "divadlo!", pozval všetkých fanúšikov na neďaleký maďarský okruh Maťo Homola.

Záznam z pretekov ETCC si budete môcť pozrieť aj na stanici Eurosport 2 už v utorok 5. mája podvečer.

Homola Motorsport 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri