Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Nový čínsky okruh pre Homolu veľkou neznámou

Friday, 06. 10. 2017 - 19:55, Public relations   

Nový čínsky okruh pre Homolu veľkou neznámou

Predposledné kolo TCR International Series zavítalo do najľudnatejšej krajiny sveta. Nový čínsky okruh Če-tiang leží neďaleko Šao-singu, päťmiliónového mesta vzdialeného asi 3 hodiny jazdy autom od metropoly Šanghaj. 3191-metrová trať je najnovšou čínskou akvizíciou do sveta moderného motoršportu: špičkové vybavenie, kvalitný asfalt a veľmi zaujímavý profil, ponúkajúci niekoľko prevýšení. No všeobecne patrí medzi pomalšie technické trate, ktoré v tejto sezóne Maťovi Homolovi a jeho Astre tímu DG Sport Compétition neveľmi sedia.

70-mato-homola-125-1.jpg

„Je to skoro ako motokárová trať," zhodnotil po prvých jazdách Maťo novučičký polygón. „Asfalt je úplne čerstvý, bez pogumovania, veď TCR sú vlastne prvé vážne medzinárodné preteky, čo sa tu idú. Nám ešte pridali do auta ďalších 10 kg závažia, takže máme zarobené na pekné trápenie. Ale chceme zabojovať a odviezť si odtiaľto nejaké body," prezradil víkendové plány jediný slovenský pretekár v Medzinárodnej sérii TCR.

Piatkové testovanie malo byť pre všetkých jazdcov priestorom na učenie sa trate. V sobotu o 10:00 (4:00 SELČ) je na pláne prvý voľný tréning a na poludnie ďalší. Kvalifikácia, v ktorej sa už budú udeľovať body, je na programe o 15:30, teda 9:30 u nás na Slovensku.

70-mato-homola-68-1.jpg

Dvoje pretekov sú v nedeľňajšom programe tesne po sebe. Prvé o 14:30 a druhé o 16:05 (8:30 a 10:05 SELČ). Diváci ich budú môcť sledovať na Sport TV alebo na webstránkach tcr-series.com.

Zaujímavé zákulisné informácie môžete vidieť aj na vlogu Maťa Homolu na jeho oficiálnom youtube a facebook kanáli.

62575faa-f2de-479e-af4a-5f85f899eb63.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri