Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Nové výzvy pre Martina Kočiho

Friday, 10. 03. 2017 - 19:20, Public relations   

Nové výzvy pre Martina Kočiho

Posádka Koči - Kostka pred rally sezónou 2017.

Spojenie síl dvoch úspešných východoslovenských rally tímov - Styllex motorsport a L Racing - bude znamenať pre aktuálnych juniorských vicemajstrov sveta v rally možnosť súťažiť na vybraných podujatiach Majstrovstiev sveta ako aj v celom slovenskom šampionáte. Posádka Martin Koči - Lukáš Kostka zasadne v tejto sezóne do špičkového vozidla Škoda Fabia R5 z dielní českého prípravcu Keane Motorsport.

skoda-fabia-r5-2015-02-nestandard1.jpg

Zimná prestávka je už minulosťou a príchod jari znamená pre posádku Koči - Kostka aj príchod novej sezóny a s ňou aj nové začiatky a výzvy. Vznik nového tímu L Racing - Styllex im umožní bojovať v pretekoch MSR s cieľom zisku najvyšších mét. Zmerať si sily v domácom šampionáte prichádza posádka po štyroch sezónach v svetovom šampionáte WRC. V réžii Styllexu sa plánuje v sezóne 2017 zúčastniť aj vybratých podujatí Majstrovstiev Sveta v rally v kategórií WRC2 s názvom tímu Styllex- L Racing.

„Pred nastávajúcou sezónou sa cítim vynikajúco, čaká nás mnoho výziev a to ma motivuje. Do sezóny vstupujem s rešpektom, ale plný energie. Minulý týždeň som absolvoval kondičné sústredenie v hoteli Karpatia v Humennom, v najbližších dňoch prebehne ešte spoločná komplexná príprava s Lukášom v Čechách a následne nás čaká predsezónny test. Chcel by som sa poďakovať všetkým partnerom, ktorí s nami do tejto sezóny vstupujú, predovšetkým našim domovským tímom Styllex Motorsport a L Racing", s nadšením povedal Martin Koči.

17200419-10210366145543787-1205830148-o.jpg

Pre Martina s Lukášom začne sezóna účasťou na prvom podujatí MSR „L Racing Rally Rožňava" (31.3. - 01. 4. 2017) a nasledujúci víkend na podujatí Majstrovstiev Sveta „Che Guevara Energy Dring Tour de Corse" na Korzike v kategórii WRC 2 .



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri