Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Nová okruhová zbraň Hyundai

Tuesday, 08. 08. 2017 - 09:48, Ľuboš Kašický   

Nová okruhová zbraň Hyundai

Hyundai využil silno obsadený nemecký majstrák ADAC TCR na Nurburgringu, aby predstavil Hyundai i30 N TCR.


Zatiaľ čo na trati slávneho okruhu sa ostro súperilo o body do nemeckého šampionátu, tak v zákulisí sa najväčšou atrakciou stal nový Hyundai i30 N TCR, ktorý značka pripravuje ako zákaznícke auto pre okruhy.

hyundai-i30-n-tcr.jpg

Hyundai spolu so svojim partnerom BRC Racing začali auto testovať už v apríli a k zákazníkom by sa prvé stroje mali dostať ešte v tomto roku v decembri. „Toto je pre nás dôležitý víkend," povedal Andrea Adamo, šéf zákazníckeho oddelenia. „Auto staviame pre zákazníkov, aby sa predávalo a splnilo ich požiadavky. Je preto dôležité, aby sme sa zúčastnili takýchto pretekov a svoje auto nielen predstavili, ale získali aj spätnú väzbu od budúcich možných klientov. Videli sme záujem dôležitých ľudí z TCR a ich pripomienky a návrhy môžeme zhodnotiť v nasledujúcom vývojovom období."

Testovací okruh značky Hyundai je neďaleko Nurburgringu a miesto prezentácie z toho logicky vyplynulo. Pochopiteľne, že vedľa závodného auta stála aj normálna i30-ka, ktorá je pre racecar základom. Mimochodom, Hyundai i30 N TCR nedávno testoval aj na Slovakiaringu.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri