Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Newey rýchlejší ako Schumacher

Tuesday, 28. 03. 2017 - 07:46, Ľuboš Kašický

Newey rýchlejší ako Schumacher

Na Hungaroringu sa počas víkendu jazdili úvodné predsezónne testy F3. Mladé pušky začali prípravu na sezónu, ktorá začína na Silverstone v apríli.

Dvojdňové víkendové maďarské testy otvorili záverečnú fázu príprav na novú sezónu európskeho šampionátu F3. Dve desiatky nádejných pretekárov sa učili príprave monopostov na okruhu, ktorý všetci najlepšie poznáme, ako dejisko veľkej ceny Maďarska.

f3t7.jpg

Kto zo Slovenska nezaváhal a zašiel si na neďaleký Hungaroring, tak mohol vidieť v akcii mladého Micka Schumachera, či Pedra Piqueta. Najviac však na seba upozorňoval najlepšími časmi syn geniálneho konštruktéra F1, Adriana Neweya, Harrison Newey.

f3t3.jpg

f3t4.jpg

V úvodný deň bol rýchlejší Angličan Lando Norris z tímy Carlin, jazdiaci s motorom Volkswagen. Na druhý deň však jeho čas takmer o sekundu vylepšil Newey a stal sa tak aj najrýchlejším pilotom víkendu. „Boli to iba testy," nerobil zo svojho času vedu skromný Newey. „Je síce pekné figurovať na najlepšej pozícii, no dôležitejšie by to bolo na Silverstone."

f3t1.jpg

To, že časy naozaj nehrajú v testoch úlohu potvrdil svojim trinástym časom Mick Schumacher, ktorý robí výborný marketing už len svojou prítomnosťou. Povedzme si, že ďalšie testy F3 začínajú už dnes na rakúskom RedBullRingu, kde poradie môže vyzerať úplne odlišne. Do štartu sezóny už však ostáva iba necelý mesiac, keď úvodný víkend na mladé pušky čaká v polovici apríla na britskom Silverstone.

f3t2res.jpg

 

 



Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri