Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Neuville potrebuje vidieť cieľ bez ujmy

Monday, 29. 04. 2013 - 18:31, Zdenka Frývaldská   

Neuville potrebuje vidieť cieľ bez ujmy

Mladý Belgičan Neuville z tímu Qatar M-Sport dojazdil na Vodafone Rally de Portugal len vďaka systému Super Rally. Na ďalšom podniku WRC chce vidieť cieľ bez ujmy.

 

Vladislav Maschl;dsc-3828-1.jpg

"Mojím cieľom v najbližších troch súťažiach je len dôjsť do cieľa. Tieto tri súťaže budú pre mňa totiž najdôležitejšie. Všetky sú veľmi náročné pre autá i pre jazdcov, takže si z nich musím odniesť čo najlepšie zážitky. Rýchlostné skúšky v Argentíne sú veľmi piesočnaté, takže by nemali byť náchylné na defekty. Skutočnou výzvou je ich dĺžka. Okrem superšpeciálok majú takmer všetky okolo 30 km, najdlhšia z nich dokonca nad 50 km, takže sa budeme musieť starať o pneumatiky a udržanie koncentrácie. V rámci tréningu som si po Portugalsku zajazdil na motokárach, pomáha mi to udržať rytmus a je to dobrá zábava. Musel som to sklamanie z Portugalska nejako predýchať...", povedal Neuville.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri