Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Neuville: "Najdôležitejšie bude udržať druhé miesto v šampionáte"

Tuesday, 10. 09. 2013 - 12:07, Zdenka Frývaldská   

Neuville:

Tri druhé miesta si na ADAC Rallye Deutschland, Neste Oil Rally Finland a Rally Italia Sardegna odniesla dvojica Thierry Neuville - Nicolas Gilsoul. Každý očakáva, že v Austrálii bude bojovať o víťazstvo.

 

Vladislav Maschl;dsc-9369.jpg

Belgická posádka Neuville - Gilsoul odštartuje už najbližší víkend na Rally Australia. Bojovať bude nielen s časom, ale aj s novými rýchlostnými skúškami: "Bude to náš prvý štart v Austrálii, takže to budeme musieť vziať trochu inak ako ostatné rally. Myslím však, že sme veľmi dobre pripravení. Naštudovali sme si onboardy z minulých rokov a môžme teda vyraziť na obhliadky tratí", informoval jazdec.

Vladislav Maschl;dsc-9607-1.jpg

Podľa Neuvilla bude táto rally veľmi náročná, no určite chce zabojovať o dobré umiestnenie. "Z toho čo som počul, sú rýchlostné skúšky veľmi rýchle. Videli sme, že ľahko sa tvoria aj koľaje, takže kľúčovou bude štartová pozícia. Aj keď sme nemali žiadne testovanie, naša Fiesta bola vždy dostatočne konkurencieschopnou, a tak nevidím dôvod, prečo by to tak nemohlo byť aj tu. V poslednej dobe sme si zvykli na pódium, ale tu by bol pre nás dobrý výsledok aj umiestnenie v TOP 5. Najdôležitejšie bude udržať druhé miesto v šampionáte", zhrnul Neuville.

scoo



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri