Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Neste Oil Rally Finland online - Sebastien Loeb víťazom Rally Finland

Saturday, 30. 07. 2011 - 14:34, T. Szabosi   

Neste Oil Rally Finland online - Sebastien Loeb víťazom Rally Finland

Oficiálne stránky

Split timesOnline výsledky, online výsledky 2

Vladislav Maschl;img-4618.jpg

Už v prvej rýchlostnej skúške úvodného dňa Neste Oil Rally Finland zaznamenal problém. Následkom zhasnutia motora sa Ford Fiesta WRC skĺzla z trati a trafila zadnou časťou strom. Pri nehode sa poškodili brzdy. Na prejazde sa síce Mikko snažil problém odstrániť, ale na RS2 sa koleso zablokovalo a následne praskla pneumatika. Výsledkom bol čas o +1:29,0 horší ako mal vedúci jazdec Sebastien Loeb, nasledovaný mladším Séb-om a J.M. Latvalom.

mikko-9.jpg

Na RS2 bohužiaľ havaroval  Matti Rantanen s Mini WRC od ktorého sa očakával v novým autom pekný výsledok. Posádka je našťastie v poriadku.

Vladislav Maschl;img-4496-2.jpg

Po druhom dni sa po rošádach na špičke medzi Sébami poradie ustálilo v prospech skúsenejšieho Sebastiana Loeba. Päť víťazstiev na RS a dve druhé miesta stačili aby sa Mikko Hirvonen dostal z beznádejnej 36. pozície dostal na aktuálne šieste miesto absolútne. Preteky charakterizuje pomerne vysoko nasadené tempo a z neho vyplývajúce nehody, ktoré miešajú poradím. Zajtrajšok bude určite zaujímavý.

Vladislav Maschl;img-4634-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri