Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Návrat Petra Gavláka s IMAXX-ADV rally teamom je realitou

Sunday, 21. 06. 2015 - 16:01, Public relations   

Návrat Petra Gavláka s IMAXX-ADV rally teamom je realitou

V týchto dňoch absolvuje návrat do súťažného diania úspešný automobilový pretekár Peter Gavlák zo Žiliny. V tíme IMAXX - ADV Rally Team absolvuje Majstrovstvá Slovenska v rally a vybrané závody v Českej republike.

Automobilový pretekár a trojnásobný majster Slovenska Peter Gavlák sa vracia do súťažného kolotoča.

Tibor Szabosi;1t1u8758.jpg

Po dvoch rokoch osedlá opäť Mitsubishi EVO IX a zúčastní sa seriálu majstrovstiev Slovenska v rally, ktorý má už za sebou dve súťaže. „Vďaka novému generálnemu partnerovi C. E. I. Consulting a.s. a hlavnému reklamnému partnerovi spoločnosti MOLDA stavebná firma s.r.o.prišla opäť ponuka jazdiť, čo som prijal bez mihnutia oka. Nastúpime do súbojov v M-SR v Lubeníku", povedal ostrieľaný pilot. Jeho spolujazdcom bude Emil Horniaček. „Ide o skúseného slovenského co-pilota. Taktiež má za sebou bohatú športovú kariéru v súťažných autách. Verím, že jeho skúsenosti využijeme, a budeme tvoriť zohratú dvojicu" prezradil ďalej Gavlák.

Tibor Szabosi;img_3558.jpg

Ciele sú jasné

Žilinský jazdec vstupuje do pretekov s jasnými víziami. „Šampionát je už rozbehnutý". Bude určite chvíľku trvať pokiaľ sa dostaneme do súťažného tempa. Vozidlo v podstate poznáme, ide o model s ktorým som jazdil niekoľko rokov. V skupine sú skúsený pretekári a mladí, draví jazdci nám nenechajú ani sekundu navyše. Naším cieľom je viac ako dobrý výsledok. Ako ďalej dodal, adrenalín z pretekov mu veľmi chýbal a dúfa, že bude jeho naj zbraňou.

korno-slovakia.jpg

Vďaka novým reklamným partnerom, ktorých budeme reprezentovať počas zostávajúcej sezóny na Slovensku a vybraných závodoch v Českej republike sa dúfam zaradíme v tejto sezóne k úspešným tímom.

Touto cestou by som ešte raz chcel poďakovať najmä generálnemu reklamnému partnerovi a hlavnému reklamnému partnerovi a samozrejme všetkým ostatným reklamným partnerom. A nesmiem zabudnúť ani na spoločnosť KORNO MOTOSPORT a Karla Trojana, ktorý nám prenajíma závodný automobil aj s kompletným servisným zázemím a v neposlednom rade celému organizačnému tímu.

imax-rallye.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri