Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Národný kopcový tím v šestici na Oždianske serpentíny

Thursday, 23. 06. 2016 - 17:00, Public relations   

Národný kopcový tím v šestici na Oždianske serpentíny

Slovak National Hill Climb Team vyráža na ďalšie kolo slovenských kopcových majstrovstiev, do Ožďan, so šesticou súťažiacich.

 

Tibor Szabosi;gh7p0582-4.jpg

Peter Ambrúz, Miro Čiliak, Peter Florek, Jozef Béreš ml, Sergej Škarpíšek a Peter Kacvinský. Také je menovité zloženie jazdcov Slovak National Hill Climb Teamu v rámci Oždianských serpentín 2016, kde bude bratislavský tím jednoznačne najpočetnejším v rámci celých pretekov.

Tibor Szabosi;c30i1402-1.jpg

„Do Ožďan ideme v absolútne plnej zostave. Ja sa predstavím už tradične s vozidlom Vauxhall Vectra, Sergej pôjde s Oplom Calibra, Peter Kacvinský už dal do kopy konečne Renault Clio a opäť sa predstaví v bojoch o body v skupine N a Peter Florek práve na tomto kopci predstaví novú techniku, Mitsubishi Lancer EVO IX. Na trati náš tím budú reprezentovať aj dve formulové vozidlá, pričom do Metalexu MTX 1-06 sa už tradične posadí Miro Čiliak a s formulou Tatuus Renault 2000 bude mať kopcovú odloženú premiéru Jozef Béreš mladší. Verím tomu, že na Oždianskych serpentínach sa nám bude aj v tomto roku všetkým dariť a budú sa nám vyhýbať technické, či iné poruchy. Rád by som za možnosť štartovať v takomto množstve poďakoval všetkým partnerom Slovak National Hill Climb Teamu, ale aj priateľom a známym za všeobecnú podporu," povedal Peter Ambrúz, manažér Slovak National Hill Climb Teamu.

Tibor Szabosi;gh7p2232-3.jpg

Oždianske serpentíny 2016 odštartujú už počas nadchádzajúceho víkendu na trati ležiacej v tesnej blízkosti obce Ožďany. Počas soboty, aj nedele budú mať diváci možnosť sledovať vždy dvojicu dopoludňajších tréningových jázd a dvojicu popoludňajších súťažných, ktoré rozhodnú o víťazoch.

img-20160623-wa0004.jpg

received-10207496693268276.jpeg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri