Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Naozaj už Kubica podpísal s Williamsom?

Monday, 13. 11. 2017 - 14:14, Ľuboš Kašický   

Naozaj už Kubica podpísal s Williamsom?

Počas víkendu sa ako z vreca začali sypať zaručené správy o tom, že Kubica bude jazdiť za Williams. Všetko sú to však iba nepodložené špekulácie, upozorňuje anglický tím.


Podľa francúzskych staníc Canal+ a MTV Sport už vraj Poliak Robert Kubica doťahuje iba detaily zmluvy s tímom Franka Williamsa a v nasledujúcej sezóne by mal jazdiť spolu s kufríkovým talentom Lanca Strolla za tím z Grove.

ren04-1.jpg

Lenže zatiaľ je oficiálne jasné iba to, že tím Williams absolvuje testy po skončení sezóny priamo v Abu Dhabi. Očakáva sa, že na trati v aktuálnom monoposte F1 by sa mal objaviť aj Robert Kubica. Paddy Lowe však krotí všetky očakávania a fámy. „Nebol by som si tým taký istý," tvrdí technický šéf Williamsu.

Ako to teda bude? Poľské médiá sa už začínajú radovať, no treba pripomenúť, že v hre o sedačku williamsu sú stále aj Pascal Wehrlein, Dannil Kvyat a Paul di Resta. Ktorý z nich to nakoniec bude sa predpokladám nedozvieme ani v Abu Dhabi. Ten, kto však absolvuje testy, tak ten určite bude stále v hre. Bude to naozaj Kubica?

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri