Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Nandan – Na dvojkilometrovom úseku sa to stať nesmie!

Wednesday, 15. 02. 2017 - 15:01, Ľuboš Kašický   

Nandan – Na dvojkilometrovom úseku sa to stať nesmie!

Reakcia vedenia tímu na Neuvillov pokazený štart do sezóny sú pochopiteľné. Nikto by dnes nechcel byť v Belgičanovej koži.

„Je frustrujúce vidieť, že ste urobili dobrú prácu na aute, ktoré je zjavne konkurencieschopné, ale potom nás o všetko pripravia hlúpe chyby," hnevá sa šéf továrenského tímu Hyundai, Michel Nandan. Jednotka tímu, Belgičan Thierry Neuville totiž jednoznačne viedol súťaž aj v Monte Carle, aj v Karlstade a v oboch prípadoch po chybách pripravil tím o víťazstvo aj o cenné body!

Copyright manufacturer;2017sweden-rm-037.jpg

„Chyba v Monte Carle sa dá pochopiť. To sa v rely stáva, no hlúpa chyba na supešpeciálke? To je niečo, čo sa na dvojkilometrovom úseku stať nesmie. Thierry sa musí poučiť z týchto chýb a koncentrovať sa na Mexiko," snaží sa držal Nandan chladnú hlavu. „Áno, je to iba štart sezóny, ale tie body nám môžu chýbať. Musíme sa naozaj skoncentrovať na nadchádzajúcu súťaž."

Copyright manufacturer;2017sweden-sv-190.jpg

Rozladenosť šéfa tímu sa dá pochopiť a nechcel by som počuť, ako by mohol reagovať, keby Neuville v Mexiku „dal hetrik"! To by už nepredýchal ani Belgičan. Neuville má na konte iba osem bodov za prvé miesto v power stage v Monte Carle a tretie miesto v power stage v Karlstade. Mohol mať však o 50 bodov viac!

Copyright manufacturer;2017sweden-sv-178.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri