Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Najzaujímavejšie videá z Rally Jordan

Monday, 18. 04. 2011 - 17:37, Katarína Ďurecová   

Najzaujímavejšie videá z Rally Jordan

Jordánska rally síce nakoniec namiesto plánovaných troch etáp obsahovala iba dve, ale aj za ten čas sa udialo veľa zaujímavých vecí, ktoré sa objavili vo forme videí na serveri youtube. Pozrite si tie najlepšie a najzaujímavejšie z nich:

Ešte pred samotnou rally testoval so svojou Fiestou S2000 Nasser Al-Attiyah. Pozrite si video z jeho testu:

Enrique Gijón;dsc1046.jpg

Začiatok celej rally sa niesol v znamení netrpezlivého očakávania príjazdu kamiónov s vybavením. Pozrite si príjazd kamiónov Citroenu a aj to, ako ľudia z Citroenu stavali celé zázemie. Na konci videá uvidíte i zábery zo shakedownu a interview s oboma Sebmi (samozrejme, vo francúžtine):

Willy Weyens;d1-ogier-120.jpg

Preview od Fordu, kde uvidíte Mikka Hirvonena a Jarma Lehtinena, ktorí sa boli pred samotnou rally pozrieť do Petry, kde sa okrem iného točil i Indiana Jones. I preview Fordu sa nesie v znamení čakania na kamióny s vybavením:

Ford;21365-1.jpg

Kimi Raikkonen a jeho menšia krízová situácia na RS8:

Vladislav Maschl;img-3157-2.jpg

Taktické spomaľovanie na konci druhej etapy v podaní Sébastiena Loeba, ktorý spomalil v strede rýchlostnej skúšky, aby zmiatol ostaných, Jariho-Mattiho Latvalu a Pettera Solberga. Ako už vieme z výsledkov, taktické spomaľovanie im nakoniec nepomohlo a vyhral ten, kto netaktizoval:

Willy Weyens;loeb-007.jpg

Havária Pettera Solberga na sedemnástej rýchlostnej skúške a následné interview s ním:

Willy Weyens;d1-solberg-118.jpg

Na predposlednej rýchlostnej skúške postihol problém Kimiho Raikkonena, ktorý dostal defekt a tým pádom stratil nejaký čas a v konečnom dôsledku i výborné piate miesto. Pozrite sa ako mení pneumatiku:

Willy Weyens;raikkonen-14.jpg

Záver Power Stage, v ktorej sa udialo všetko podstatné. Uvidíte smutného Jariho-Mattiho Latvalu, šťastného Sébastiena Ogiera a celkom vtipné interview so šéfmi Fordu a Citroenu Malcolmom Wilsonom a Olivierom Quesnelom, v ktorom vtipne Quesnel poznamenal, že sa ani nečuduje, že sa Malcolm Wilson počas minulej sezóny snažil zlákať Ogiera k Fordu. Okrem toho uvidíte i menšiu rekapituláciu toho, čo sa udialo v SWRC, kde vyhral Bernardo Sousa:

Ford;21459.jpg

Review posledného dňa v podaní tímu Citroenu, v ktorom uvidíte zábery víťazného Ogiera i tretieho Loeba a samozrejme i interview s oboma (vo francúžtine). Celkom vtipne pôsobí záber na celý tím Citroenu, ktorý v v napätí sleduje Ogierov príjazd do cieľa Power Stage a následné ticho, lebo nikto vlastne nevedel, či vyhral, alebo nie:

Willy Weyens;ogier-008.jpg

Na záver si pozrite review od Fordu, v ktorom uvidíte napríklad Mikka Hirvonena a Jariho-Mattiho Latvalu plávajúcich v bazéne a aj smutného druhého menovaného Fína po jeho tesnej prehre s Ogierom:

Ford;21513.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri