Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Najnovšia Škoda Fabia R5 prekročila hranice Slovenska

Thursday, 05. 04. 2018 - 20:29, Public relations   

Najnovšia Škoda Fabia R5 prekročila hranice Slovenska

Najnovších rally špeciálov Škoda Fabia R5 je už po celom svete, vrátane Slovenska, viac ako dvesto. Napriek tomu sa v týchto dňoch Slovensko môže hrdiť faktom, že jeho hranice prekročila úplne najnovšia verzia tohto rally špeciálu.

O toto všetko sa postaral slovenský XIQIO Rally Team v spolupráci so Srnka Motorsport a JUKA Motorsport. Škoda Fabia R5 s výrobným číslom 209, ktorá už „nocuje" na Slovensku bola totiž vyrobená „iba toť nedávno" v mesiaci marec 2018. Pri jej kompletizácii v dielňach mladoboleslavskej fabriky, pripravovali mechanici Škoda Motorsport naraz hneď dvojicu spomínaných vozidiel. Tú druhú, s výrobným číslom 208 už diváci mali možnosť sledovať priamo v akcii, na trati úvodného podujatia českého rally šampionátu, vo Valašskom Meziříčí. Za jej volant sa pritom posadil továrenský jazdec Škoda Motorsport Jan Kopecký.

Copyright manufacturer;150408-skoda-fabia-r-5-homologation-3.jpg

Poďme však ku samotnému, najnovšiemu rally špeciálu. Škoda Fabia R5, o ktorej hovoríme, má vo svojej výbave najnovší typ motora, ktorého výkon je oproti pôvodnému silnejší o 5 kW. Okrem tohto faktu dostala do vienka Škoda Fabia R5 s výrobným číslom 209 aj najnovší typ prevodovky a tlmičov.

Copyright manufacturer;150408-skoda-fabia-r-5-homologation-1.jpg

V prípade ak by mal niekto záujem o prenájom spomínanej Škody Fabia R5 môže kontaktovať manažéra XIQIO Rally Teamu, Mariána Mičáka na tel. čísle +421 911 625 766, alebo Tomáša „Srnku" Ondreja na tel. čísle : 00421 905 761 464.

XIQIO Rally Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri