Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Najlepšie začali Neuville a Ostberg

Friday, 19. 05. 2017 - 09:48, Ľuboš Kašický   

Najlepšie začali Neuville a Ostberg

Po shakedowne včera podvečer začala v Lousade šiesta súťaž sezóny MS rely. Milo nás potešil Mads Ostberg. Dnes pokračuje prvá etapa ďalšími úsekmi, ktoré môžete sledovať aj na autosportfoto.sk


Krásnych 35 tisíc divákov sa prišlo pozrieť na šotolinový prológ portugalskej rely, ktorý sa jazdil na rallycrossovej trati v Lousade. Užívali si to diváci aj posádky, ktoré vo vzájomných dueloch dokázali prvých jedenásť vozidiel vtesnať do dvoch sekúnd! Najrýchlejšími boli s rovnakým časom továrenský Thierry Neuville i súkromník Mads Ostberg.

ms01-3.jpg

„Urobil som pár drobných chybičiek a stratil nejakú desatinku, no stačilo to na najlepší čas. Som spokojný," tešil sa čerstvý otecko Ostberg, ktorý jazdil proti Paddonovi. Rovnaký čas mal však aj Belgičan, ktorý zajazdil duel s Krisom Meekom. „Parádna atmosféra nás zdravo napumpovala. Ešte som tu nikdy neurobil dobrý výsledok, a tak verím, že teraz sa to konečne podarí."

hy01-2.jpg

Ako to bude v Portugalsku prebiehať budeme sledovať spolu s vami a večer si to vždy zhodnotíme. Tak poďme na to. RS2 začína dnes dopoludnia o jedenástej nášho času. Etapu uzavrie deviata rýchlostná skúška niekedy okolo deviatej večer.

cix2.jpg

hykr.jpg

hy01a.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri