Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Nahradí Hamilton Ricciarda v RedBulle?

Thursday, 15. 03. 2018 - 20:00, Ľuboš Kašický   

Nahradí Hamilton Ricciarda v RedBulle?

Obaja špičkoví piloti v špičkových tímoch stále nemajú zmluvu na ďalšiu sezónu 2019. Naštartujú prestupovú rošádu?

 


O novej zmluve pre Hamiltona sa veľa popísalo už vlani. Podobne, ako Danielovi Ricciardovi (RedBull), aj Lewisovi Hamiltonovi (Mercedes) konči zmluva na konci sezóny 2018 a predlženie ešte nepodpísali. Logicky sa teda okolo toho začína špekulovať.

Martin Trenkler;17it-hamilton-12.jpg

Z tábora Mercedesu prichádzajú nepotvrdené správy, že zmluva je na spadnutie a pravdepodobne ju podpíšu ešte pred štartom prvej tohoročnej veľkej ceny v Austrálii. Lenže niečo podobné sa už povrávalo vlani a Hamilton to vtedy odmietol so slovami, že dôležitý je súboj o titul a zmluva má čas. Ako je na tom teraz, keď vraví, že ho nič iné, ako piaty titul nezaujíma?

Martin Trenkler;17it-ricciardo-07.jpg

V tíme Aston Martin Red Bull Racing majú zasa upísaného už Max Verstappena, no Ricciardovi končí zmluva. Austrálčan sa však tiež s podpisom neponáhľa. „Chceme s Danielom pokračovať," tvrdí Christian Horner. „Ak sa však rozhodne inak, tak máme viacero alternatív. Máme juniorský program a zmluvu máme aj s Carlosom Sainzom. Zmluva končí aj Hamiltonovi a tak nikdy nevrav nikdy," úspešne zahmlieva šéf tímu RedBull a polieva tým živnú pôdu na špekulácie.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri