Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Na Szilveszter Rally päť posádok Slovak National Hill Climb Teamu

Wednesday, 27. 12. 2017 - 12:29, Public relations   

Na Szilveszter Rally päť posádok Slovak National Hill Climb Teamu

To, že slovenskému kopcovému tímu nie je vzdialená aj disciplína rally sme si už povedali niekoľkokrát. Záver sezóny sa bude rovnako niesť v znamení spomínanej disciplíny.

Tibor Szabosi;c30i3688-7.jpg

Posledná rally súťaž v strednej Európe sa už tradične koná na maďarskom Hungaroringu, na podujatí s príznačným názvom Szilveszter Rally. A inak tomu nebude ani teraz, v dňoch 27. - 29.12.2017.

Tibor Szabosi;c30i1644-9.jpg

Slovak National Hill Climb Team na spomínanej súťaži bude reprezentovať hneď päť súťažných posádok. Prvou z nich je dvojica Peter Florek a Július Lapdavský, ktorí sa spoločne v rally aute predstavili už niekoľkokrát. Aj v tomto prípade na zdolávanie konkurencie použijú vozidlo Mitsubishi Lancer EVO IX.

Tibor Szabosi;asf-7189-2.jpg

„Som rád, že sa Szilveszter Rally koná aj v tomto roku. Tunajšie trate sme si už vyskúšali v minulosti a musím povedať, že sa mi na tejto súťaži veľmi páči. V minulosti tu štartoval s Fordom Escort Cosworth a spolujazdkyňu mi robila Romana Rišpánová, teraz si tunajšie trate užijem spoločne s Julom Lapdavským a Mitsubishi s ktorým som v tomto roku úspešne absolvoval slovenské kopcové majstrovstvá. Nasúťaž sa už veľmi teším. Samozrejme bez podpory partnerov, ale aj členov nášho tímu by to nešlo, za čo im patrí veľká vďaka. Verím, že z tohtoročnou sezónou sa rozlúčime dobrým výsledkom," povedal Peter Florek.

Tibor Szabosi;c30i3676-11.jpg

Okrem už spomínanej dvojice sa v rámci Szilveszter Rally 2017 vo farbách Slovak National Hill Climb Teamu predstavia aj ďalšie štyri súťažné posádky. Spomedzi nich najväčším ťahákom pre divákov bude určite dvojica Jozef Béreš starší s Vojtom Bačinskym na Mazde 323. V dobrom súťažnom tempe sa určite bude chcieť predstaviť aj posádka Vlado Hudy a Zdenka Frývaldská s Hondou Civic TypeR a s rovnakým cieľom na Hungariaring cestuje aj dvojica Pastyrčák - Peter Baran. Jazdu tejto dvojice si diváci budú mať možnosť vychutnať v spolupráci s vozidlom BMW M3. Piata posádka, ktorá sa vo farbách Slovak National Hill Climb Teamu predstaví dokazuje, že aj v tomto tíme prikladajú podpore mladých, talentovaných rallystov vážnosť. O kom hovoríme ? Predsa o absolútnych víťazoch Slovenského Rally Pohára, Rolandovi Pecúchovi a Viktórii Dudášovej. Táto dvojica sa predstaví divákom v Maďarsku s vozidlom VAZ 2107.

Martin Paľov;ik8a8014.jpg

Szilveszter Rally 2017 štartuje dňa 28.12.2017 dvojicou rýchlostných skúšok. Na druhý súťažný deň pripravil organizátor pre všetkých súťažiacich ďalšiu štvoricu rýchlostných skúšok, pričom cieľ súťaže by mal byť 29.12.2017 ihneď po prejazde posledného súťažného vozidla, ktorého štart je plánovaný o 16 hodine 22 minúte.

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri