Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Taliansko

Na rally show v Monze súboj motocyklových hviezd

Tuesday, 20. 11. 2012 - 20:06, Zdenka Frývaldská   

Na rally show v Monze súboj motocyklových hviezd

Valentino Rossi, Loris Capirossi ale aj Jorge Lorenzo sa predstavia najbližší víkend na Monza Rally Show 2012.

 

ford-fiesta-wrc-valentino-rossi-show-by-homer65-d4hjzcx.jpg

Až 85 súťažných posádok, z toho 31 na vozidlách špecifikácie WRC a 26 na S2000, prevažne z Talianska, by malo odštartovať najbližší piatok na slávnostnom otvorení Monza Rally Show 2012 a jej rýchlostných skúškach. Organizátori pripravili pre svojich účastníkov na oslavu 90. výročia Autodromu Nazionale až trojdňovú súťaž, počas ktorej majú posádky možnosť absolvovať 158 kilometrov, z čoho až 154 je meraných. Preteky zakončí v nedeľu poobede tzv. Master show.

rossetti-1.jpg

Okrem trojnásobného európskeho šampióna a zároveň aktuálneho tureckého majstra Luca Rossettiho so spolujazdcom Sezginom Haciomerogluom na Škode Fabia S2000 sa predstaví aj jeho veľký súper Paolo Andreucci s Annou Andreussi na Peugeote 207 S2000. Obe posádky však odštartujú až v druhej polovici poľa, pretože pred nimi sa ukážu najmä dvojice na WRC-čkach, či už Piero Longhi - Luca Cassol na Citroene C4 WRC, Mario Cordoni - Gilberto Calleri na Citroene Xsara WRC alebo Valentino Rossi - Carlo Cassina na Forde Fiesta WRC.

monza12.jpg

Práve posledný menovaný, Valentino Rossi, je samozrejme veľmi známy motocyklový pretekár. Svoje sily si príde zmerať nielen s typickými rally jazdcami, ale aj so svojimi súpermi z motoriek, ako sú Loris Capiross, Andrea Dovizioso či Jorge Lorenzo. Kto z nich sa ukáže ako najrýchlejší, sa dozvieme počas nedele.

Oficiálna stránka
Zoznam prihlásených

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri