Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Na Dobšinskom kopci nebude chýbať zábava

Friday, 20. 05. 2016 - 08:10, Public relations   

Na Dobšinskom kopci nebude chýbať zábava

Dobšinský kopec to nie sú iba samotné preteky automobilov do vrchu. To je aj množstvo zábavy, ktorú pre všetkých prítomných pripravuje organizátor, Mesto Dobšiná a Autoklub EHC Dobšinský kopec. Inak tomu nebude ani tento rok.

 

Tibor Szabosi;0k4a2945.jpg

Priaznivci automobilového športu, ktorí v posledných rokoch zavítali do Dobšinej, na jediné slovenské podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Európy automobilov do vrchu vedia, že popri špičkovo pripravených pretekoch si v Dobšinej majú možnosť užiť aj poriadnu nádielku zábavy. Tá sa aj v tomto roku sústredí na dobšinskom námestí.

Rudolf Štober;dsc-2295.jpg

Viac nám o pripravovanom programe povedal Primátor Mesta Dobšiná, Ján Slovák: „Dobšiná je v posledných rokoch už známa tým, že sa organizátor, Mesto Dobšiná a Autoklub EHC Dobšinský kopec, sa snažia pripraviť práve pre divákov, ale aj jazdcov a ich tímy, či mechanikov kultúrny program. Ten sa bude aj v roku 2016 konať na námestí, pričom na piatok podvečer je pripravené slávnostné predstavenie súťažiacich, ale aj rôzne súťaže a čo možno poteší všetkých najviac, podarilo sa nám v tomto roku dohodnúť s Rádiom Vlna, ktoré práve v Dobšinej, v čase pretekov zorganizuje jeho všetkým dobre známu Oldies párty. Po nej príde rad aj na koncert slovenskej speváčky Kristíny. Po sobotňajších dvoch tréningových jazdách na návštevníkov Dobšinej čaká koncert bývalého Superstaristu Sama Tomečka, ale Dobšinú bude počas večera zabávať aj skupina Peter Pačút & Queen mania a na záver skupina Helenine oči. Samozrejme, pre tých, ktorí by popri zabávaní sa pocítili hlad, či smäd, nebude chýbať ani kvalitné občerstvenie. O tom, čo všetko sa v rámci Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu - na Dobšinskom kopci 2016 sa dozviete aj z éteru vďaka nášmu mediálnemu partnerovi, ktorým je Antena Rock Radio."

Rudolf Štober;dsc-2593-1.jpg

Organizačný výbor Dobšinského kopca 2016 nenecháva nič na náhodu a na jubilejný, už piaty ročník podujatia, zaradeného do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu v Dobšinej, sa poriadne pripravuje. Samozrejme o všetkých novinkách, ktoré čakajú účastníkov na Dobšinskom kopci 2016, ktorý s bude konať v dňoch 15. - 17.7.2016, vás budeme priebežne informovať.

euro-hillclimb-champ-bw.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2016

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri