Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Na 5. Auto Show už takmer dvadsiatka prihlásených

Saturday, 18. 10. 2014 - 10:19, Miroslav Majláth   

Na 5. Auto Show už takmer dvadsiatka prihlásených

Do štartu posledného tohtoročného podujatia automobilového športu na Slovensku ostáva síce ešte viac ako tri týždne, už dnes však listina prihlásených hlási takmer dvadsiatku prihlásených.

Jubilejná, 5.Auto Show 2014 odštartuje v dňoch 8.-9. novembra 2014. Miestom konania tejto jedinečnej súťaže, na ktorej sa majú možnosť zúčastniť jazdci rôznych automobilových disciplín, bude rovnako ako v minulosti pretekársky okruh Slovakia Ring.


Tibor Szabosi;gh7p0628.jpg

Ten sa opäť, presne po roku zmení na rally arénu, v ktorej budú bojovať jazdci na technike, ktorú v rámci slovenského rally šampionátu diváci na tratiach nemajú možnosť bežne sledovať, o čom nás už presvedčila aj história tohto podujatia. Iba na tratiach Auto Show sme totiž už v minulosti mali možnosť sledovať aj techniku, ktorá sa inak vyskytuje iba v rámci majstrovstiev sveta. Inak tomu asi nebude ani v tomto, pre Auto Show jubilejnom roku, keďže už teraz v zozname prihlásených figuruje niekoľko vozidiel špecifikácie WRC, ale aj najnovšia technika v podobe vozidla špecifikácie R5. 

Tibor Szabosi;co8c5616-9.jpg

Jedno je isté. Prvá vlna prihlasovania vrámci ktorého je možné využiť zľavu z prihlasovacieho vkladu končí už dnes (18.10.014) presne o 24:00 hodine.

Možnosť prihlásiť sa na 5. Auto Show 2014 máte na: www.prihlaska-sams.sk

Miro Majláth
predseda organizačného výboru 5. Auto Show 2014

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri