Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

I. Stretnutie majstrov 2010 v Liptovskom Mikuláši

Tuesday, 23. 11. 2010 - 07:35, Tereza Talajová   

I. Stretnutie majstrov 2010 v Liptovskom Mikuláši

Stretnutie majstrov 2010

Dňa 20.11.2010 sa uskutočnila pohodová akcia v motokárovej hale Monaco Grand Prix v Liptovskom Mikuláši. Išlo o exhibičnú súťaž pozvaných automobilových pretekárov a hostí, ktorý si zmerali svoje schopnosti na motokárach. Súťažilo sa o najrýchlejšieho jazdca a o najrýchlejší štvorčlenný tím. Do preteku sa zapojilo 28 pretekárov v siedmych tímoch. Úlohu favorita v preteku jednotlivcov potvrdil Alexander Baffy.

Peter Vranský;stretnutie-majstrov-186.jpg

V preteku tímov vyhral domáci tím MGP Racing. Na záver podujatia si pripravil organizátor ešte jedno prekvapenie. Po zotmení sa v motokárovej hale zhaslo svetlo a tak si jazdci mohli vyskúšať nočnú RS-ku s prídavnými svetlami. Pri tejto jazde stúpal adrenalín na maximum. Zmysel celej akcie, dôstojne zakončiť uplynulú sezónu, bol splnený. Veríme, že budúci rok sa akcia zopakuje s väčším množstvom súťažiacich v rovnako dobrej atmosfére.

Peter Vranský;stretnutie-majstrov-303.jpg

Poďakovanie patrí aj sponzorovi podujatia firme Copper Plus s.r.o. za podporu a za mediálnu podporu autosportfoto.sk. Rovnako všetkým zúčastneným za  skvelú atmosféru.

 Peter Vranský;stretnutie-majstrov-245.jpg

Výsledky stretnutia majstrov v jednotlivcoch

Výsledky stretnutia majstrov v teamoch 

 

Fotogaléria z I. Stretnutia majstrov 2010



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri