Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Miloňa najskôr zradila prevodovka, následne bral bronz

Wednesday, 29. 06. 2016 - 08:29, Public relations   

Miloňa najskôr zradila prevodovka, následne bral bronz

Ján Miloň, rovnako ako aj jeho súperi, pokračuje v rýchlom slede v zbieraní bodov v rámci slovenského kopcového kalendára. Počas víkendu sa predstavil v Ožďanoch.

 

Tibor Szabosi;c30i5272.jpg

Neskutočne horúci víkend v Ožďanoch odštartoval Ján Miloň druhým miestom meraného tréningu. Žiaľ, už prvá súťažná jazda skončila viac ako desať sekundovou stratou za najrýchlejšími jazdcami. V druhej súťažnej jazde to síce bolo o dve sekundy lepšie, napriek tomu sa jazdec Jantár Teamu umiestnil až na deviatom mieste absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;c30i7657.jpg

„V prvej ostrej jazde hlásila poruchu prevodovka, keď odišiel druhý prevodový stupeň. Ten na trati v Ožďanoch je používaný hlavne v retardéroch, ale aj vracákoch a samozrejme bez tejto rýchlosti absolvovať kopec bolo doslova utrpenie. Stáva sa, prevodovka je na pretekoch automobilov do vrchu veľmi namáhaná a sem tam príde porucha. Auto inak ide perfektne, prevodovku mechanici večer vymenia a zajtra ideme bojovať ďalej," vysvetli dôvod straty Ján Miloň po prejazde cieľom.

Tibor Szabosi;c30i5273.jpg

Tak ako Janko už povedal, mechanici večer prevodovku na Škode Fabia WRC vymenili, čoho dôkazom bolo aj umiestnenie medzi trojicou najrýchlejších v nedeľných pretekoch. Zároveň patrilo Jánovi Miloňovi aj druhé miesto v triede E1 nad dva litre. Opäť Ján Miloň: „Prevodovka je v poriadku, auto funguje naozaj špičkovo. Som naozaj spokojný, tretie miesto absolútne, druhé v triede. Je to dobré. Ďakujem mechanikom za výbornú robotu a partnerom tímu za podporu."

Tibor Szabosi;c30i7840-1.jpg

Jána Miloňa, Jantár Team a Škodu Fabia WRC budú mať diváci možnosť sledovať priamo v akcii už počas nadchádzajúceho víkendu na pretekoch v Pezinku pod názvom Slovakia Baba 2016.

Jantár Team, Miro Majláth

jantar-team-partner-web.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri