Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Mikulášska rally v Slušoviciach už túto sobotu!

Tuesday, 08. 12. 2009 - 13:11, Lukáš Raník   

Mikulášska rally v Slušoviciach už túto sobotu!

Nestihli ste sa ešte rozlúčiť s tohtoročnou rally sezónou? Alebo bolo pre Vás priďaleko navštíviť pražský rallyšprint? Nezúfajte a príďte si vychutnať pravú predvianočnú rally do Slušovíc. V okolí tohto moravského mesta, kde sa každoročne koná Rallyšprint Kopná sa premiérovo 12. decembra uskutoční Pd Tech Mikuláš rally Slušovice.

Antonín Tlusťák počas pražského rallyšprintu


„V lete prišla za nami skupinka jazdcov, ktorá nás požiadala o organizáciu tohto podniku. Konkrétne myšlienky začali vznikať okolo barumky a hneď koncom augusta sme poslali oficiálnu žiadosť na FAS. Najskôr sme nechceli Mikuláš rally organizovať, ale nebolo by vhodné, keby súťaž organizoval nový organizátor v regióne. Predsa len máme skúsenosti a súťažné posádky i doprovody jednotlivých tímov jazdia do Slušovíc radi. Nakoniec sme sa teda rozhodli zorganizovať Mikulášsku rally," hovorí Jozef Minařík, riaditeľ rally.

Na túto krásku sa môžete tešiť.

Diváci sa môžu skutočne tešiť na pestrú štartovku, už teraz nájdu v predbežnom zozname prihlásených veľmi zaujímavé mená i závodné špeciály. Zatiaľ v zozname figurujú tri špeciály kategórie WRC. A to Fábia a Octávia, čerešničkou na torte určite bude Subaru Impreza WRC 03! Ďalej to budú dve špičkové Fábie S2000. Za volantom prvej Fábie si sadne Antonín Tlusťák a do druhej sa posadí mladý rakúsky jazdec, tohtoročný účastník seriálu IRC- Franz Wittmann jr! Predbežný zoznam prihlásených posádok nájdete ::TU:: .

Časový harmonogram Mikulášskej rally

Mikulášska rally obsahuje štyri rýchlostné skúšky. Prvá rýchlostná skúška je okruhová s názvom Dostihovka, jazdci v rámci tejto rýchlostnej skúšky absolvujú okruh štyri krát. Druhá rýchlostka je už klasická RS s názvom Hvozdná. Celkovo trať meria 37,9 km. Prvá posádka odštartuje o 12:12 a víťaza rally spoznáme už o 14:32.

Mapa súťaže

Ak teda nemáte ešte plány na najbližšiu sobotu, neváhajte a príďte sa rozlúčiť s tohtoročnou rally sezónou a posledný krát si vychutnať atmosféru rally a čarovnú vôňu i zvuk nadupaných rally špeciálov. K tomu určite bude v ovzduší cítiť predvianočný čas a v neposlednom rade vôňa vareného vína, či teplej medoviny :-).

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri