Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Mikka Markkulu nahradí skúsený Tomi Tuominen

Tuesday, 20. 11. 2012 - 21:40, Zdenka Frývaldská   

Mikka Markkulu nahradí skúsený Tomi Tuominen

Juho Hanninen odštartuje do novej sezóny 2013 s novým spolujazdcom. Mikka Markkulu nahradí skúsený 41 ročný Fín Tomi Tuominen.

 

Tibor Szabosi;co8c8995-4.jpg

Majster IRC z roku 2010, fínsky jazdec Juho Hanninen, mení spolujazdca. Po šiestich rokoch spolupráce s Mikkom Markkulom si bude zvykať na Tomiho Tuominena. Stalo sa tak po tom, čo Mikko prijal ponuku na navigovanie Andreasa Mikkelsena v tíme Volkswagen Motorsport. Hanninenova sezóna 2013 je však zatiaľ ešte stále otvorená. Keďže Škoda Motorsport nemá presne definovaný program, jazdec musí zvážiť svoj ďalší postup.

sebastian-lindholm-3-marcus.jpg

Tomi Tuominen pochádza z Fínska, nedávno oslavoval 41 rokov a navigoval niekoľkých fínskych jazdcov. Najväčšie úspechy dosiahol so Sebastianom Lindholmom na domácich súťažiach, ale do pozornosti motoršportovej verejnosti sa dostal najmä po boku Toniho Gardemeistra. Práve s ním absolvoval aj svoje posledné preteky, Rallye Monte Carlo 2011. Nasledovala takmer dvojročná prestávka, počas ktorej bol spolujazdec pracovne vyťažený. V roku 2013 sa vráti na rally trate práve s Juhom Hanninenom.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri