Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Miki Čambal víťazí aj na Dobšinskom kopci 2015

Wednesday, 22. 07. 2015 - 18:15, Miroslav Majláth   

Miki Čambal víťazí aj na Dobšinskom kopci 2015

Slovenský kopcový pohár. Akási druhá liga slovenských veľkých kopcových majstrovstiev. Niektorými fanúšikmi zaznávaná séria, inými zase ospevovaná. Napriek tomu tu jazdia jazdci, ktorí vedia diváka zaujať.


Tibor Szabosi;h7p6746-7.jpg

Jedným z nich je Miki Čambal, jazdiaci na striebornom Citroëne Saxo. Miki nielenže dokazuje, že vo svojej triede nemá konkurenta, navyše dosahovanými časmi dokonca konkuruje aj kolegom vo veľkom majstrovstve. V tohtoročnej sezóne vo svojej triede NP2 ešte nenašiel premožiteľa. Na poslednom podujatí, ktorým bol Dobšinský kopec, podujatie zaradené aj do Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu 2015, dojazdil pred najbližšou konkurenciou s viac ako sedemnásť sekundovým náskokom.

Tibor Szabosi;h7p7532-7.jpg

„Dobšinský kopec má jednu z najkrajších tratí na Slovensku. Zároveň je tunajšia trať aj najdlhšia, čiže preteky majú oproti niektorým, ktoré sa jazdia na krátkych tratiach, úplne iný náboj. Som naozaj rád, že sa mi podarilo aj tieto preteky vyhrať. Vďaka za to v prvom rade patrí Mikimu Borovskému, ktorý mi prichystal auto. Fungovalo naozaj špičkovo celý víkend. Čo sa týka organizácie Dobšinského kopca, tá je nadmieru dobrá, takže sme mali možnosť prežiť fantastický víkend a nádherné preteky," povedal v cieli Dobšinského kopca 2015 spokojný Mojmír Čambal.

Tibor Szabosi;0k4a3028.jpg

V tíme Mikiho Čambala teraz nastáva voľný víkend, avšak už o dva týždne budeme mať možnosť opäť sledovať jeho jazdu na podujatí PAV Autopola Jankov vŕšok 2015.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri