Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Miki Čambal si udelil odmenu za perfektnú sezónu

Thursday, 16. 11. 2017 - 19:29, Public relations   

Miki Čambal si udelil odmenu za perfektnú sezónu

Po prestupe zo Slovenského kopcového poháru do veľkých kopcových majstrovstiev, zisku majstrovského titulu v triede E1 do jedna celých šesť desatín litra, si Miki Čambal so svojim mechanikom Mikim Borovským „nadelili" predčasný vianočný darček.

 

Tibor Szabosi;c30i1032-7.jpg

Tým bol štart na poslednom slovenskom auto športovom podujatí, KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017. V rámci tejto jedinečnej súťaže si presne po roku opäť dvaja „Mikinovia" vyskúšali na vlastnej koži disciplínu rally. Minuloročnú Mazdu MX5 vystriedal v tomto roku Peugeot 206 vo farbách Car Zone Teamu. O toto auto sa nakoniec delili s bratmi Lovászovými.

Tibor Szabosi;c30i1617-12.jpg

„Auto Show opäť nesklamala. S Mikim sme si vďaka výnimočnej sezóne, v ktorej nám vyšlo aj to v čo sme pred jej štartom ani nedúfali, dopriali trochu potešenia. Som rád, že nielen nám, ale aj organizátorom vyšlo počasie. Nebolo síce veľmi teplo, ale slnečné lúče určite potešili všetkých prítomných. Trate boli výborne pripravené, zaradenie exhibičnej rýchlostnej skúšky bez merania času výborný nápad. My sme si túto súťaž naozaj užili perfektne a rád by som sa poďakoval nielen partnerom za podporu, ale aj Lovászovcom za zapožičanie a hlavne prípravu Peugeotu 206, ktorý fungoval naozaj perfektne. Boli sme tu vďaka našim partnerom, ktorým ďakujeme za podporu počas celej sezóny. Dúfam, že na budúci rok sa na Auto Show uvidíme opäť," povedal Miki Čambal po podujatí.

Tibor Szabosi;c30i2481-11.jpg

Podujatím Auto Show síce pre Mikiho Čambala sezóna jazdenia skončila, ešte naňho čaká jedna milá povinnosť. Tou je prevzatie si majstrovského pohára v rámci Večera majstrov, ktoré organizuje Slovenská asociácia motoristického športu.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri