Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Miki Čambal po Rechbergu. „Mohlo to byť aj lepšie."

Wednesday, 25. 04. 2018 - 12:43, Public relations   

Miki Čambal po Rechbergu. „Mohlo to byť aj lepšie.

Víťazstvo v triede E1-1600, napriek tomu aj určitá nespokojnosť. Taký bol pre Mikiho Čambala víkend v Rechbergu.

Slovenské majstrovstvá pretekov automobilov do vrchu odštartovali tohtoročnú sezónu, rovnako ako už niekoľkokrát v minulosti, pretekmi pod názvom 47. Internationales Rechbergrennen "Hill Climb Grand Prix of Austria" 2018 v Rakúskom Rechbergu. Pre úradujúceho majstra v triede E1-1600, Mikiho Čambala v podstate už známa trať, jazdil tu totiž už aj v minulom roku. Napriek tomu sa ho nie celkom držalo šťastie, pričom už v sobotnom tréningu zlomil spojovačku na Citroëne Saxo, v nedeľu zase prevládala nespokojnosť s dosahovanými časmi. Napriek tomu bral víťazstvo v triede.

Tibor Szabosi;c30i0463-16.jpg

„Na Rechberg som sa strašne tešil, veď v podstate od Auto Show, ktorá bola v novembri som nesedel v ostrom aute. Neviem čím to bolo, ale na úvodných pretekoch sa nedarilo tak, ako by som si prial. Po problémoch s autom som neustále kontroloval hodnoty na budíkoch a nedokázal som sa až tak sústrediť na samotnú jazdu. Je pravda, že môj výkon mi priniesol víťazstvo v triede, ale s časmi spokojný nie som. Dúfam, že to bolo iba dlhým nejazdením a už o necelý mesiac v Zaluži budem opäť spokojný," konštatoval Miki Čambal po pretekoch.

Tibor Szabosi;c30i0014-15.jpg

Tak ako už Miki Čambal naznačil, ďalšie preteky automobilov do vrchu zaradené do slovenských majstrovstiev sa budú konať v poľskej Zaluži. To však až v mesiaci máj.

M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri