Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Mercedes poprel Hamiltonov nový kontrakt

Thursday, 31. 08. 2017 - 07:10, Ľuboš Kašický   

Mercedes poprel Hamiltonov nový kontrakt

V Belgicku sa súbežne s potvrdením pilotov tímu Ferrari začalo rozprávať aj o tom, že Mercedes už podpísal Hamiltona na ďalšie tri roky. Tím Mercedes to však stále popiera.


Súčasná zmluva Angličana s nemeckým tímom platí do konca sezóny 2018. „Naše vzťahy sú veľmi dobré a ceníme si, čo pre nás urobil," reaguje na fámy o novej zmluve Toto Wolff. „Nezaoberáme sa teraz takými vecami. Teraz to pre nás nie je téma. Dôležité je sa sústrediť na zvyšok sezóny. Budeme sa tým zaoberať až príde na to čas."

me19.jpg

Po tom, ako vo Ferrari potvrdili Vettela aj Räikkonena a v RedBulle počítajú aj naďalej s Ricciardom aj Verstappenom, sa preto očakáva potvrdenie Valtteriho Bottasa v Mercedese. Wolff sa už niekoľkokrát nechal počuť, že neuvažuje o jeho prepustení a tak otázkou už iba zostáva na koľko rokov si Mercedes Bottasa upíše. Čierny Peter tak definitívne skončil v rukách Fernanda Alonsa, pre ktorého niet miesta v špičkovom tíme a ostáva mu McLaren, Renault, alebo Williams.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri