Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Mercedes a Williams sa javia najrýchlejší

Wednesday, 08. 03. 2017 - 19:39, Ľuboš Kašický   

Mercedes a Williams sa javia najrýchlejší

Druhý deň druhých testov sa až trikrát vyvesila červená vlajka. Tentoraz to však nebol Lance Stroll.

Ako prvý dnes na mercedese dopoludnia jazdil Valtteri Bottas. Fín hneď v úvode na super -mäkkých gumách zajazdil doteraz najlepší čas celých predsezónnych testov, ktorý už vydržal do konca dňa. Popoludní Fína vystriedal Hamilton, no jeho čas bol o viac ako sekundu pomalší a Angličan zjavne riešil niečo iné, než čas.

merc2-4.jpg

Veľmi dobre sa už v testoch ukazuje nový williams FW40. Dnešok s ním začínal Felipe Massa a za Bottasom zaostal len o desatinu sekundy s druhým najlepším časom dňa (aj testov). Popoludní ho vystriedal nováčik Lance Stroll, ktorý si už viacej dával pozor a bez nehody odjazdil 59 kôl s časom na úrovni Lewisa Hamiltona.

fe2-3.jpg

Nie najlepší deň mali vo Ferrari. Kimi Raikkonen ešte pred obedom havaroval v tretej zákrute a rozbité auto červených vyradilo zo zvyšku dnešných testov. Fín však nebol jediný, kto prerušil testy. Na trati pre poruchu zostali stáť Verstappen na redbulle a rovnako tak aj Ericsson so sauberom.

mcl2-3.jpg

Napriek problémom nakoniec Max Verstappen zajazdil najviac kôl (102) a na stovku sa dostal aj Perez s forceindia. Celkovo dnes na trať vyšlo štrnásť pilotov z desiatky tímov. Smutný je však pohľad na McLaren, ktorý visí na chvoste štartového poľa a s Hondou to asi znova nevyzerá ružovo. Ak to bude pokračovať aj počas sezóny, tak sa dá očakávať, že Alonso odíde k Mercedesu. Na druhej strane dobrou správou dnes je, že na trati 59 kôl odkrúžil Pascal Wehrlein, čo vyvracia správy o jeho zlom zdravotnom stave. Testy pokračujú ešte vo štvrtok a piatok.

res2-day2.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri