Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Melichárekovci z Košíc rovno na ADAC Rallye Deutschland 2015

Thursday, 20. 08. 2015 - 19:11, Public relations   

Melichárekovci z Košíc rovno na ADAC Rallye Deutschland 2015

Po výbornom výkone, ktorý predviedli bratia, Jaro a Erik Melichárekovci v rámci v Košiciach, odštartujú už počas najbližšieho víkendu v rámci seriálu Majstrovstiev sveta v rally, na podujatí ADAC Rallye Deutschland 2015.

Jozef Pisch;0x8c2441-1.jpg

Napriek faktu, že nie je ešte známy víťaz 41. Rally Košice, treba povedať, že slovenský reprezentanti, Jaro a Erik Melichárekovci v Košiciach v srdciach divákov zanechali svojou jazdou výborný dojem. Košická súťaž bola pre nich síce veľmi namáhavá, hlavne z dôvodu, že Ford Fiesta RS WRC museli doviezť do cieľa bez vážnejších kozmetických úprav, s nimi by totiž v Nemecku asi ťažko odštartovali a na nejakú väčšiu opravu, ak vezmeme v úvahu prepravu vozidla do Nemecka, neostával čas.

Tibor Szabosi;0y2a5914.jpg

„Som rád, že sa nám podarilo v Košiciach doviezť Ford Fiesta RS WRC až do cieľa v neporušenom stave. Súťaž bola veľmi rýchla, ale aj technická a bola výbornou prípravou na ADAC Rallye Deutschland 2015. Čo sa tunajšej súťaže týka, vieme presne do čoho ideme, veď tento rok to bude už štvrtýkrát čo sa postavíme na štart. V minulosti sa nám tu podarilo vybojovať pekné umiestnenia, tak dúfame, že sa nám obdobne bude dariť aj v tomto roku. Vieme, že nás čaká veľmi náročná súťaž," opísal svoje pocity Jaro Melichárek.

Tibor Szabosi;0y2a6779-1.jpg

Podujatie ADAC Rallye Deutschland odštartuje ako deviate kolo Majstrovstiev sveta v rally 2015 v dňoch 20. -23.8.2015. Organizátor pripravil pre sedemdesiatosem prihlásených posádok pripravil trať o celkovej dĺžke takmer tisícštxyrsto kilometrov, v ktorých je započítaných už aj viac ako tristosedemdesiatštyri ostrých kilometrov. Tie sú rozdelené do dvadsaťjeden rýchlostných skúšok. O tom, ako sa darilo slovenskej reprezentačnej dvojici vás budeme informovať po ukončení súťaže.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri