Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Meekovi ohľadne Rally Islas Canarias radil Sordo

Sunday, 25. 04. 2010 - 14:55, Katarína Ďurecová   

Meekovi ohľadne Rally Islas Canarias radil Sordo

Kris Meeke sa na svoj debut na tejto španielskej asfaltovej pripravuje naozaj zodpovedne, keď okrem iného žiadal o rady aj španielskeho jazdca Citroen World Rally Teamu Daniho Sorda.

Meeke sa so Sordom pozná ešte z čias ich pôsobenia v J-WRC, kde v roku 2005 boli tímovými kolegami v Kronos Racingu, ktorý bol podporovaný Citroenom a odvtedy zostali dobrými priateľmi.

Tibor Szabosi;co8c3570.jpg

„Dani mi dal zopár rád ohľadne toho, čo mám očakávať a taktiež som hovoril s Carlosom de Barriom, ktorý sa tejto rally zúčastnil nespočetne veľa krát ako spolujazdec a pozná sa s ľuďmi z Kronosu veľmi dobre, pretože v roku 2006 navigoval Xaviho Ponsa," hovorí Meeke. „Všetky informácie, ktoré dostaneme nám pomôžu, pretože si môžeme utvoriť obraz ohľadne toho, čo máme očakávať."

Tibor Szabosi;co8c2855.jpg

Kris Meeke odchádza na Kanárske ostrovy, čo je miesto, kde sa rally koná, už dnes. V pondelok ma totiž ešte naplánovaný test. Zoznamovanie sa koná v utorok a stredu a samotná rally štartuje 28-teho apríla a končí prvého mája.

Tibor Szabosi;_mg_7853.jpg

V súčasnosti sa úradujúci IRC šampión Kris Meeke nachádza v celkovom poradí na delenom štvrtom mieste spolu s Mikkom Hirvonenom, keď s predchádzajúcich troch rally dve nedokončil a jednu vyhral. Na vedúceho Juha Hänninena stráca 14 bodov a tento jazdec Peugeotu UK podporovaného belgickým Kronoson sa určite pokúsi v Španielsku svoju stratu znížiť.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri