Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Meeke sa vracia do kokpitu a Loeba zverbovali na testovanie Citroëna C3 WRC

Wednesday, 26. 07. 2017 - 16:06, Ľuboš Kašický   

Meeke sa vracia do kokpitu a Loeba zverbovali na testovanie Citroëna C3 WRC

Už zajtra večer vo Fínsku štartuje legendárna rely tisícich jazier a z tábora Citroënu prichádzajú zaujímavé správy.

 

 

Po niekoľkotýždňovej „dovolenke" sa do kokpitu továrenského Citroënu C3 WRC vo Fínsku vracia Kris Meeke, ktorý tú vlani francúzskej značke priviezol víťazstvo. „Je to moja obľúbená súťaž. Má najlepšie šotolinové trate na svete," vraví írsky pretekár. „Počas testov nám pršalo a bolo chladno. Vyzerá to tak, že v podobných podmienkach sa pôjdu aj preteky. Je preto pre mňa výhodou, že budem štartovať až desiaty. Každopádne sa pokúsim doviezť čo najlepší výsledok." Tak verme, že Kris Meeke sa počas svojej nútenej dovolenky vyspal zo všetkých mindrákov do kolotoča majstrovstiev sveta sa vráti vo forme, ktorú od neho Citroën očakáva. Írovi ide už o veľa bude zaujímavé sledovať, ako sa s týmto tlakom vysporiada. Spolu s ním za Citroën Racing do fínskej rely vyštartujú aj Craig Breen a Khalid Al Qassimi.

Copyright manufacturer;20170053022gm.jpg

Ešte zaujímavejšia je však úplne čerstvá správa podľa ktorej Citroën ukecal svoju legendu, Sebastiena Loeba na test C3 WRC. Deväťnásobný majster sveta a víťaz 78 súťaží WRC bude na súkromných testoch v auguste pracovať s C3 WRC. „Už sa neviem dočkať, ako si budem môcť vyskúšať weercéčko a otestovať nové technológie v aute," nechal sa počuť Loeb. „V čase, keď pretekám v diaľkových súťažiach a v MS relykrosu môžem na testoch priniesť Citroënu nové skúsenosti pre C3-ku."

c20.jpg

Je pravdou, že sa všetci tešíme na nadchádzajúcu legendárnu rely vo Fínsku, no rovnako tak sa teraz nebudeme vedieť dočkať testovacieho dňa legendárneho Loeba. Naša stránka autosportfoto.sk však bude znova pritom a prinesieme vám všetky získané informácie.

Copyright manufacturer;561406da6eee7.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri