Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

McLaren sa vracia k tradícii

Friday, 23. 02. 2018 - 09:18, Ľuboš Kašický   

McLaren sa vracia k tradícii

Britský tím McLaren dnes absolvuje filmovací deň na katalánskom okruhu. Ráno preto predstavil svoje nové auto v tradičných farbách.

 


V McLarene si udržali Fernanda Alonsa, pretože mu sľúbili lepšie auto a lepší motor na novú sezónu. McLaren MCL33 Renault bol tak očakávaný s veľkými ambíciami a zakrátko sa už ukáže, či cesta, ktorou sa vykročili je správna.

mcl03-4.jpg

Navyše prvýkrát v 52-ročnej histórii tímu dostal monopost francúzsky motor Renault. Otáznikov je teda viac, ako dosť a napätie je citeľné. „Pri pohľade na nové auto pociťujem vzrušenie a obavy zároveň. Je to veľmi dôležité auto pre ďalšiu budúcnosť tímu. Ak sa nám podarí zladiť šasi s novým motorom Renault, tak by sme mohli byť naozaj konkurencieschopní. Auto vyzerá dobre. Je elegantné a páčia sa mi aj farby. Už sa neviem dočkať, kedy si sadnem po troch mesiacoch znova za volant f1," prezradil svoje pocity Španiel Fernando Alonso, ktorého partnerom aj naďalej Stoffel Vandoorne. Papajova oranžová je návratom k tradícii a značka sa tak po rokoch objaví v tradičných farbách nielen na promo, ale počas celej sezóny. Bruce McLaren by bol pred polrokom oslavval rovnú osemdesiatku a určite by sa mu bola páčila aj staronová farba jeho značky.

mcl04.jpg

mcl01-9.jpg

mcl02-9.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri