Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Maťo Homola získal druhé miesto na kvalifikácii

Saturday, 19. 09. 2015 - 19:57, Public relations   

Maťo Homola získal druhé miesto na kvalifikácii

Kvalifikácia bola pre Maťa Homolu a jeho SEAT Leon Cup Racer krátka, ale o to úspešnejšia - podobná ako v Brne. Zohratý team na čele s Jarom  Krajčím aplikoval novú, účinnú stratégiu, na ktorej pracovali počas tréningov.

Zbierali dáta a skúsenosti, ktoré pretavili do nastavenia a to prinieslo svoje výsledky.

mato-homola-zolder-q-4.jpg

Maťo v kvalifikácii zaútočil ako včela - krátko, rázne a rýchlo, ale s vynikajúcim výsledkom. Hneď v prvom kole mal výborné prvé dva sektory, avšak v poslednom dobehol pomalšieho jazdca, ktorý ho trocha zbrzdil. Keďže sa na trati stala nehoda a kvalifikáciu prerušili červenou vlajkou, na vylepšovanie času mohol zabudnúť. Napokon tesne pred vyvesením červenej vlajky sa jednému zo súperov podarilo Maťa predbehnúťo 33 tisícin sekundy. Všetci jazdci následne vošli do boxov a čakali na reštart kvalifikácie.

mato-homola-zolder-q-1.jpg

Po pár minútach sa nad traťou spustil intenzívnydážď, ktorý vlastne „ukončil kvalifikáciu", ktorá síce ešte 22 minút pokračovala, ale nikto nemal ani najmenšiu šancu zmeniť vtedy aktuálne poradie. Maťo tak na trať už vôbec nevyšiel a 20 minút pred skončením kvalifikácie vystúpil z auta. V prvých zajtrajších pretekoch teda Maťo odštartuje z prvej rady letmým štartom, čo je vynikajúca pozícia, ktorá sľubuje veľa napätia a vzrušenia. Maťo si po kvalifikácii pripisuje plný počet bodov (3 body) do hodnotenia Single Make Trophy, keďže vo svojej triede skončil prvý.

mato-homola-zolder-q-5.jpg

Maťo: „Kvalifikácia

sa mi podarila vynikajúco. Získal som 2. miesto na štarte (prvé v mojej triede) a v zajtrajších pretekoch odštartujem z prvej rady. Podarilo sa mi zajazdiť síce iba jedno čisté kolo, v ktorom som bol spomalený pomalším jazdcom, ale aj to stačilo, aby som získal plný počet bodov a skvelú štartovaciu pozíciu. Teším sa z tohto výsledku a som vďačný celému teamu za skvelú a profesionálnu prípravu. Ďakujem Vám všetkým za vašu podporu v akejkoľvek forme. Držte mi zajtra palce :)"

mato-homola-zolder-t2-3.jpg

Počas víkendových pretekov ma môžete sledovať na mojej Facebook stránke a na live timingu https://livetiming.raceresults.nu/zolder#screen-results

Program

Nedeľa:

Warm Up 10.30 - 10.45 hod 15 minút

Preteky 1 12.50 - 13.12 hod
13 kôl - letmý štart

Preteky 2 15.05 - 15.35 hod
13 kôl - pevný štart

reklamni-medialni-patneri-2015-5.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri