Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Massa robí svaly

Tuesday, 07. 03. 2017 - 20:53, Ľuboš Kašický   

Massa robí svaly

Dnes začali v Barcelone druhé predsezónne testy F1. Otázniky okolo zdravotného stavu Wehrleina stále ostávajú.

V ideálnych podmienkach ukázali tímy, že spoľahlivosť majú vyriešenú. Vettel s Massom dnes spoločne odkrúžili takmer osemsto kilometrov bez väčších problémov a postarali sa aj o najlepšie časy. Vettel tak určite potešil svojho šéfa, Maurizia Arrivabeneho, ktorý dnes oslavoval pekných 60 rokov.

fer2-1.jpg

Na trati sa však neudiali žiadne mimoriadky. Testy prebiehali podľa plánu a jedinou neplánovanou zastávkou bola červená vlajka v úplnom závere, keď na trati zostal stáť renault Nica Hulkenberga.

re2-1.jpg

Najlepší čas Felipe Massu na williamse FW40 dopoludnia dosiahol hodnotu 1:19,726s, čo je len o 21 tisícin pomalšie, ako štvrtkový najrýchlejší čas Bottasa na mercedese. Dá sa však predpokladať, že sa časy budú ešte zlepšovať. „Bol to dlhý, no úspešný deň," pochvaľoval si Massa. „Naše časy sú dobré a auto je spoľahlivé. Samozrejme sme ešte len na začiatku sezóny a veľa vecí ešte musíme pochopiť a urobiť. Vyzerá to však veľmi nádejne."

wi2-2.jpg

Zaujímavá situácia je v tíme Sauber, kde sa konečne po dvoch mesiacoch do kokpitu posadil Pascal Wehrlein. Nevydržal však dlho. Dopoludnia odjazdil iba 47 kôl a popoludní ho musel vymeniť Ericsson. Začalo sa teda špekulovať, či už je jeho zdravotný stav v poriadku. V tlačovom vyhlásení však nie je ani zmienka o problémoch a Pascal sa už teší na zajtrajšok. „Som šťastný, že som konečne späť. Zoznamoval som sa s autom, no mám z C36-ky veľmi dobrý pocit. Už sa neviem dočkať zajtrajška," vyvracia pochybnosti o svojom zdravotnom stave Wehrlein, ktorého chce tím zaťažovať asi postupne.

res2-day1.jpg

sa2-1.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri