Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči sa v sezóne 2016 zúčastní Majstrovstiev sveta v rally juniorov JWRC

Tuesday, 22. 12. 2015 - 08:01, Public relations   

Martin Koči sa v sezóne 2016  zúčastní Majstrovstiev sveta v rally juniorov JWRC

Prioritou Martina Kočiho v nadchádzajúcej sezóne 2016 budú Majstrovstvá sveta v rally juniorov JWRC s cieľom pódiového umiestnenia.

Šesť dielny juniorsky šampionát pozostávajúci z rally seriálu WRC v Portugalsku, Poľsku, Fínsku, Nemecku, Francúzsku a Veľkej Británii doplnia štarty na legendárnej Rally Monte Carlo a vybraných podujatiach slovenského i českého šampionátu. Na všetkých sa Martin Koči predstaví s osvedčeným spolujazdcom Lukášom Kostkom vo farbách košického týmu Styllex Motorsport s automobilom Citroen DS3 R3T z dielni českého Gekon Racingu.

20141001-dsc-1698-2-2-1.jpg

Program pre nadchádzajúci rok sa snaží o maximum odjazdených kilometrov v rámci rozpočtových možností týmu s akcentom na využitie skúsenosti z tohtoročných štartov vo WRC 2.

20141002-dsc9154-2-1.jpg

S identickým automobilom, spolujazdcom i týmom mladý, talentovaný Košičan - ako prvý Slovák - obsadil v roku 2014 bronzovú priečku Majstrovstiev sveta juniorov v rally JWRC vypísaných Svetovou automobilovou federáciou FIA. 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri