Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči prekvapením tohtoročnej Rally Monte Carlo

Saturday, 24. 01. 2015 - 12:50, Public relations   

Martin Koči prekvapením tohtoročnej Rally Monte Carlo

Druhé miesto Martina Kočiho v hodnotení WRC2 sa stalo prekvapení prvých dvoch dní 83. ročníka slávnej Rallye Monte Carlo.

Prekvapenie je o to väčšie, že dvadsaťjedenročný Košičan štartuje na jednej z naj náročnejších rally sveta po prvý krát. Taktiež je to premiérový Martinov štart v seriály majstrovstiev sveta s automobilom s pohonom všetkých štyroch kolies.

Posádka košického tímu Styllex motorsport Martin Koči - Lukáš Kostka štartujúca s automobilom Ford Fiesta R5 prekvapila už včera, keď po bezchybnom výkone v prvých dvoch meraných úsekoch tvoriacich prvú etapu prenocovala na druhej priečke silne obsadenej kategórie WRC2 Majstrovstiev sveta v rally.

dsc-8121.jpg

K trom premiéram dnes ráno pridali ďalšie prvenstvo víťazstvom v 15,84 kilometrov dlhej rýchlostnej skúške La Salle en Beaumont - Corps 1. Pocit víťazstva si zopakovali aj v záverečnom meranom teste dňa, čo Martinovi s Lukášom zabezpečilo druhé miesto v kategórii WRC2 a postup na 14. priečku celkového hodnotenia.

K výbornému výkonu prispela dobrá voľba pneumatík, na základe správ takzvaných „ľadových špiónov". Martinovým špiónom je legendárny John Haugland, ktorý túto úlohu na „Monte" plní už pätnásty krát.

tap4371-2.jpg

Martin Koči: „Priznám, že som z výsledkov príjemne prekvapený, nakoľko je to náš prvý štart v Monte Carlo a súčasne sú to naše prvé preteky s týmto automobilom. Veľmi sa tešíme, ale do cieľa je ešte daleko."


Kontakt pre médiá:
Peter Sisák, PR manažér
sisak@styllex.com
Tel.: +421 908 777 101



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri