Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči po prvej etape Rally Poland na 2. mieste

Friday, 27. 06. 2014 - 13:25, Zdenka Frývaldská   

Martin Koči po prvej etape Rally Poland na 2. mieste

Po prvej - najkratšej etape Rally Poland, druhých pretekov Majstrovstiev sveta juniorov v rally je posádka Martin Koči - Lukáš Kostka z košického týmu Styllex motorsport na druhom mieste celkového hodnotenia JWRC.

 

20140626-dsc-8042-2.jpg

Po troch rýchlostných skúškach prvého dňa Martina s Lukášom od vedúceho Francúza Stefana Lefebvra delí 5,3 sekundy. Pred tretím Talianom Tempestinim majú náskok 0,7 sekundy. Všetci štartujú na identických - pre tohtoročný juniorský šampionát predpísaných - automobiloch Citroen DS3 R3T, ktorý pre košickú posádku pripravuje Gekon Racing.

20140626-dsc-2544-2.jpg

Martin neskrýval radosť „Z výsledku som potešený a priznám i príjemne prekvapený. Mali sme ešte rezervu. Druhá etapa bude náročná, hlavne rýchle pasáže v Litve. Auto funguje bezchybne." Legendárny John Haugland poznamenáva: „Martin si dnešným zaslúženým výsledkom vytvoril ideálnu pozíciu pred nadchádzajúcimi náročnými dňami."

dsc-6711.jpg

V piatok je na programe druhá etapa pozostávajúca zo siedmych rýchlostných skúšok, z ktorých sa štyri absolvujú v susednej Litve. Dve z nich museli kvôli následkom poveternostnej situácie i veľkej rýchlosti skrátiť o viac ako polovicu.

Styllex Motorsport

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri