Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Martin Juhás z Rechbergu s víťazstvom v E1

Friday, 28. 04. 2017 - 12:14, Public relations   

Martin Juhás z Rechbergu s víťazstvom v E1

Úvodné podujatie slovenského šampionátu pretekov automobilov do vrchu v prípade Martina Juhása dopadlo na výbornú. Vyhral nielen svoju triedu E1 nad dva litre, ale aj skupinu E1.

 

Tibor Szabosi;c30i3640-2.jpg

Martin pritom na 5050 metrov dlhej trati s BMW M3 s poháňanou iba zadnou nápravou bojoval na pretekoch v Rakúskom Rechbergu proti konkurencii, ktorá sa mohla pochváliť pohonom všetkých štyroch kolies. To, že to nebolo jednoduché, je asi jasné každému, kto sa pretekov v Rechbergu zúčastnil.

Tibor Szabosi;c30i4444-3.jpg

Studené, síce slnečné počasie znamenalo, že teplota asfaltu na trati sa pohybovala iba tesne na bodom mrazu, čo samozrejme hralo do kariet vozidlám s pohonom všetkých kolies. Napriek tomu Martin dokázal divákom, že svoje BMW M3 ovláda na sto percent.

Tibor Szabosi;c30i5535-6.jpg

„Už cesta do Rechbergu bola zaujímavá, keď na niektorých úsekoch cesty bol vďaka mimoriadne nepriaznivému počasiu na vozovke sneh. V Rechbergu však v čase pretekov svietilo slnko, teploty boli však veľmi nízke. To samozrejme mojej dvojkolke vôbec nevyhovuje. Napriek tomu sa mi podarilo dosahovať naozaj dobré časy a výsledkom bolo víťazstvo nielen v triede, ale aj skupine. Veľmi ma takýto vstup do sezóny potešil. Čo sa týka zimnej prípravy, BMW prešlo kontrolou, pri ktorej sme vymenili niektoré opotrebované diely, inak sme auto nijako zvlášť neupravovali. Som naozaj rád, že všetko funguje ako má. Teraz sa už tešíme na preteky v poľskej Zaluži," opísal Martin Juhás úvodné preteky, ale aj zimnú prípravu vozidla.

Tibor Szabosi;c30i5062-3.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri