Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Martin Juhás (v podstate) spokojný s Ece Homo Šternberk

Friday, 10. 06. 2016 - 09:27, Public relations   

Martin Juhás (v podstate) spokojný s Ece Homo Šternberk

Martina Juhása diváci mohli v tomto roku sledovať zatiaľ iba na pretekoch v rakúskom Rechbergu. Zaluź a Jahodnú vynechal, aby sa opäť v plnej paráde predstavil fanúšikom v Šternberku.

 

Tibor Szabosi;c30i2509.jpg

„Boli sme trochu v časovej tiesni a museli riešiť trochu iné veci ako pretekanie. Nie vždy všetko vydá a tak to bolo aj u mňa a môjho tímu. Dva preteky sme vynechali, ale ja som rád, že sme už opäť tu, v Šternberku. Tunajšie preteky mám totiž ja osobne naozaj rád, trať je tu krásna, rýchla, ale aj technická, je tu vždy množstvo divákov a preteky majú svoju váhu v celej Európe. Bodaj by aj nie, veď pri pohľade do histórie patria medzi najstaršie, keďže ich tu organizátor pripravuje viac ako sto rokov. Bolo by škoda ich vynechať," povedal úvodom Martin Juhás.

Tibor Szabosi;c30i2499.jpg

Keďže preteky boli zaradené okrem slovenského šampionátu aj do Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu, v pláne boli počas víkendu iba štyri jazdy, dve sobotňajšie tréningové a dve nedeľňajšie súťažné. Martin spoločne s tímom MRM motorsport a BMW M3 zvládol všetky jazdy na jednotku, za čo mu patrilo v cieli šieste miesto absolútneho slovenského poradia, ale aj víťazstvo v triede E1 nad dva litre s jednou poháňanou nápravou.

Tibor Szabosi;c30i1824-1.jpg

„Som spokojný, aj keď musím povedať, že všetko bolo cez tento víkend akosi opačne. Mám dojem, že auto bolo na týchto pretekoch v lepšej kondícii ako ja. Na iných pretekoch to býva opačne a ja sa snažím auto naháňať do lepších výkonov, teraz ono naháňalo mňa. Bolo to asi zapríčinené tým, že som dosť rozmýšľal nad inými vecami, ale už je to dúfam za nami a na ďalších pretekoch predvedieme spoločne divákom výkon, na aký sú u nás zvyknutí," doplnil Martin Juhás po pretekoch v Šternberku.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri