Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Martin Juhás si Ostrú Lúku dokonale užil

Wednesday, 30. 08. 2017 - 20:45, Public relations   

Martin Juhás si Ostrú Lúku dokonale užil

Martin Juhás patrí na slovenských kopcoch medzi TOP 10 najrýchlejších jazdcov. A to všetko s technikou, ktorá od civilnej nemá veľmi ďaleko, navyše na prenos hnacej sily na vozovku používa Martin iba jednu nápravu svojho BMW M3.

 

Tibor Szabosi;c30i9865-6.jpg

Samozrejme toto čo sme práve povedali platilo aj v rámci predposledného kola slovenského kopcového šampionátu, na podujatí ProTEC Ostrá Lúka 2017. Aj tu, na trati dlhej 2650 metrov Martin za svojim chrbtom, teda lepšie povedané za výfukom BMW M3 slovenského MRM motorsport Teamu, nechal aj podstatne silnejšie vozidlá. S jedným sa však poriadne ponaháňal a v cieli z toho, okrem víťazstva mal Martin ešte aj dobrý pocit.

Tibor Szabosi;asf-4582.jpg

No, musím povedať, že počas tohto víkendu som mal okrem klasického snaženia sa, aj motiváciu navyše. Práve tento kopec je totiž domácim pre môjho kamaráta, ale zároveň aj priameho súpera Jara Dubócziho, s ktorým počas celej sezóny bojujeme o prvenstvo v triede. Už pred pretekmi bolo jasné, že Jaro sa bude snažiť ma poraziť, čo je len dobré, veď už dlho sa sťažujem, že potrebujem pri pretekoch nejaký nový náboj. A ten prišiel v tomto roku v podobe Jara, ktorý sa ku mne každými pretekmi viac a viac približuje. Ale ja viem kde mám ešte rezervy, takže o nebude také jednoduché. Ale teraz vážne, naozaj som si počas víkendu neskutočne dobre zajazdil a som rád, že treba bojovať o každú desatinu sekundy, vtedy sú totiž preteky pretekmi," zhodnotil po dvojici víťazstiev Martin Juhás.

Tibor Szabosi;c30i8254-7.jpg

Martina Juhása, MRM motorsport Team a čierne BMW M3 čaká v tohtoročnej sezóne ešte jeden pretekársky víkend. Ten sa bude konať v Ožďanoch, kde sa rozhodne aj o tom, kto si na svoje konto pripíše posledné majstrovské body tohtoročnej sezóny.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri