Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Martin Juhás na víťaznej vlne aj v Pezinku

Thursday, 13. 07. 2017 - 18:11, Public relations   

Martin Juhás na víťaznej vlne aj v Pezinku

Siedme a ôsme kolo Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2017 sa konalo na podujatí Proplusco Slovakia Baba 2017. Martin Juhás si po oba dva dni pripísal víťazstvo v triede E1+2000/2WD.

 

Tibor Szabosi;c30i5064-4.jpg

Čierne BMW M3 už preteky na tunajšej trati spoločne s Martinom Juhásom absolvovalo niekoľkokrát a tak nečudo, že už od prvej tréningovej jazde Martin dosahoval najrýchlejšie časy v triede E1+2000/2WD a jazdec MRM motorsport svoju pozíciu bez problémov strážil počas celého víkendu. Výsledkom boli dve prvé miesta v triede E1+2000/2WD. V sobotu si navyše Martin odviezol aj ocenenie za tretie miesto v skupine E1.

Tibor Szabosi;c30i7678-9.jpg

„Som rád, že preteky na Pezinskej Babe idú ďalej. Organizátor ich tento rok pripravil dobre, škoda len, že sa nepodarilo natiahnuť nový asfaltový koberec. Snáď budúci rok. Všetci sme mali rovnaké podmienky, čiže nikto sa nemohol sťažovať, že by bol nejako znevýhodnený. So svojim výkonom som spokojný, náskok v triede štyri sekundy nie je zlý, tešíme sa na ďalšie preteky," oznámil Martin Juhás v nedeľu po pretekoch Proplusco Slovakia Baba 2017.

Tibor Szabosi;c30i7210-5.jpg

Martina Juhása, MRM motorsport a čierne BMW M3 budú mať možnosť všetci priaznivci pretekov automobilov do vrchu sledovať opäť už o dva týždne v Dobšinej, kde pokračuje slovenský kopcový šampionát ďalším kolom. Zároveň je podujatie zaradené aj do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu 2017.

Tibor Szabosi;c30i7698-5.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri