Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Martin Juhás jednoznačne ovládol triedu E1 nad dva litre 2WD

Tuesday, 05. 07. 2016 - 13:31, Public relations   

Martin Juhás jednoznačne ovládol triedu E1 nad dva litre 2WD

Pre Martina Juhása preteky na Pezinskej Babe nie sú ničím neznámym. Štartoval tu aj v minulom roku a teraz si to zopakoval opäť. Výsledkom je víťazstvo v triede E1+2000/2WD, ale aj osobný rekord.

Tibor Szabosi;c30i8299.jpg

Podujatie Slovakia Baba 2016 bolo až doposiaľ jediným domácim, kde mali diváci možnosť sledovať výkon Martina Juhása, jeho čierneho BMW M3 a MRM motorsport tímu. Z dôvodu nedostatku času sa totiž predstavil v tohtoročných Majstrovstvách Slovenska pretekov automobilov do vrchu iba v rámci pretekov v Rakúskom Rechbergu, či Českom Šternberku.

Tibor Szabosi;c30i8726-1.jpg

„Sobotňajšie tréningy boli dobré, skôr ako trať nás asi všetkých poriadne potrápilo počasie, ktoré bolo až nadmieru horúce. V noci však popršalo a mračná, ktoré nad našimi hlavami stále visia neveštia nič dobré. Len dúfajme, že nezačne zase pršať, to môjmu BMW s poháňanou jednou nápravou dvakrát neprospieva," povedal v nedeľu pred dvojicou súťažných jázd Martin Juhás.

Tibor Szabosi;c30i0325.jpg

Počasie sa nakoniec umúdrilo a napriek množstvu mrakov, cez ktoré sa snažilo predrať slnko, trať bola počas pretekov suchá, čo vyhovovalo Martinovmu BMW M3. Samozrejme, keďže aj jeho jazdec fungoval výborne, dostavil sa aj výsledok. Víťazstvo v triede E1+2000/2WD, ale aj šieste miesto absolútneho slovenského poradia.

Tibor Szabosi;c30i9930.jpg

„Bolo to super, hlavne druhá jazda bola fakt rýchla, ešte sa mi z toho trasú ruky. Toto je ten správny adrenalín, čo nás všetkých pri tomto športe drží. Podarilo sa mi dosiahnuť osobne najlepší čas, takže som nesmierne šťastný. Čo sa samotného podujatia týka, jediné čo ma mrzí, je fakt, že nás tu bolo trikrát menej ako v minulom roku, verím však, že budúci rok sa to všetko vráti do starých koľají a opäť bude paddock v kameňolome praskať vo švíkoch," dodal po druhej súťažnej jazde šťastný Martin Juhás.

Tibor Szabosi;c30i8722-1.jpg

Čierne BMW M3, Martina Juhása a MRM motorsport Team budú mať možnosť diváci sledovať už o dva týždne opäť na pretekoch Dobšinský kopec 2016.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri