Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Martin Jezerčák

Monday, 02. 10. 2017 - 10:17, Public relations   

Martin Jezerčák

Ťažko sa hľadajú slová v momente, keď rodinu, najbližších, ale aj kamarátov opustí človek s veľký „Č". A presne takýmto človekom bol bezpochyby aj Martin Jezerčák, človek na ktorého sa dalo za každých okolností spoľahnúť, človek, ktorý bol nielen dobrým synom, manželom a otcom, ale bol aj výborným kamarátom, človek, ktorý bol vynikajúcim športovcom a z celého srdca miloval hlavne motoristický šport. Práve v tejto športovej disciplíne si Martin splnil nielen množstvo svojich detských snov, ale vedel dravou jazdou potešiť aj oko diváka. Martin Jezerčák patril medzi partiu výborných jazdcov, ktorí v rokoch 2000 až 2006 predstavili divákom Škoda Fabia Cup. A práve v spojitosti s vozidlom Škoda Fabia predvádzal Martin výkony, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani hociktorí zo svetových šampiónov.

martin.jpg

Žiaľ, dnes je už všetko minulosť, Martinovu púť zastavila havária, ktorá sa mu stala osudnou. Nám ostáva už iba jediné. Zachovať si Martinovu stále usmiatu tvár v našej mysli a pozostalým vyjadriť úprimnú sústrasť.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri