Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Mário Csente odišiel z Keskomobile Auto Show s tretím miestom v triede

Friday, 18. 11. 2016 - 18:06, Public relations   

Mário Csente odišiel z Keskomobile Auto Show s tretím miestom v triede

Neskutočne silná konkurencia, ale aj nepríjemné, studené a poriadne mokré počasie sprevádzali posledné rally podujatie sezóny na Slovakia Ringu. Máriovi Csentemu sa napriek tomu podujatie veľmi pozdávalo.

 

Tibor Szabosi;c30i6578-2.jpg

Pre Komárňana Mária Csenteho je novembrové rally podujatie najbližším z jeho domova. Na Slovakia Ring to má len zhruba šesťdesiat kilometrov a aj preto ho prišlo podporiť množstvo kamarátov a známych a samozrejme nechýbali ani reklamní partneri Subaru Komárno Rally Teamu. Počasie síce dvakrát neprialo, keďže okrem neskutočnej zimy počas celej súťaže navyše aj pršalo a trať na mnohých miestach pokryla blatistá kaša. Napriek tomu Mário nezaváhal a v nesmierne ťažkej konkurencii vybojoval v rámci Keskomobile Auto Show spoločne so spolujazdcom Petrom Těšínskym tretie miesto v triede 3.

Tibor Szabosi;c30i4281-1.jpg

„V prvom rade by som sa chcel poďakovať organizátorom za výborne pripravenú súťaž. Veľmi som sa na toto podujatie tešil, no v sobotu ráno, keď som videl aké je počasie, som sa najprv nahneval. Nie kvôli sebe, ale kvôli divákom, ktorých mi v tom momente prišlo ľúto. Následne prišlo k úprave trate, keď organizátor musel zrušiť prejazd šotolinou, na ktorú som sa asi najviac tešil. To ma nahnevalo ešte viac. Musel som však uznať, že by to mohlo priniesť dosť problémov a tak som sa začal sústrediť na samotnú súťaž. Tá tohtoročná bola síce nesmierne ťažká, ale pre mňa zároveň asi najkrajšia. S Petrom sme sa pri prvom prejazde rýchlostnou skúškou zžívali s traťou. V druhom prejazde som vyrobil jednu chybu, keď mi zhasol motor a následne nám odišiel intercom, takže to tiež nebolo bohviečo. Tretí prejazd už bol super, vyslovene sme si jazdu užívali. Jediné čo ma mrzí je to, že to bolo celé nejaké krátke. Pre mňa bola Keskomobile Auto Show naozaj nádhernou bodkou za tohtoročnou rally sezónou. Okrem súťaženia som mal množstvo času privítať na okruhu aj množstvo partnerov nášho tímu, kamarátov a známych, pozhovárať sa s nimi a niektorých som dokonca v rámci piatkového testovania aj odviezol v našom Subaru. Rád by som poďakoval všetkým, či už organizátorom, divákom, kamarátom, ale hlavne partnerom nášho tímu bez ktorých by to nešlo. Vidíme sa opäť v budúcom roku," zhrnul Mário Csente posledné podujatie

Tibor Szabosi;c30i7790-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri