Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Majstrovstvá Slovenska v Off Road Triale pokračujú štvrtým kolom

Friday, 10. 09. 2010 - 06:12, T. Szabosi   

Majstrovstvá Slovenska v Off Road Triale pokračujú štvrtým kolom

Tretím podujatím zaradeným do MSR bol uplynulý víkend Off Road Trial v českom Krnove. Zúčastnilo sa na ňom dovedna päť rýdzo slovenských posádok, ktoré zbierali body do domáceho šampionátu, no nestratili sa ani v celkovom hodnotení medzi skúsenými Čechmi.

Už o niekoľko dní, konkrétne 18.-19.9., sa opäť všetci a pevne verím, že i mnohí ďalší, stretneme v Tisovci resp. neďaleko Tisovca na magnezitových haldách obce Hačava-Mútnik. Budeme tu jazdiť na pomerne sypkom a teda z hľadiska likvidácie áut bezpečnom podklade, ktorý však bude striedať blato a trávnaté svahy. Kemp bude situovaný priamo vedľa súťažiska, k dispozícii budú dva mobilné bufety, prenosné toalety a veľa dobrej nálady. Možnosti ubytovania sú obmedzené, priamo v Tisovci a v Hnúšti. Kontakty na ubytovacie kapacity nájdete na stránke organizátora www.4x4tisovec.sk, alebo na oficiálnych stránkach www.offroadtrial.sk.

plagat-a3-offroad-final-01.jpg

Uzatváracím podujatím sezóny 2010 bude Off Road Trial Vyšný Slavkov, čo je domáca pôda tvorcov slovenských tratí, kde nebude chýbať klasický offroad v lese pomedzi stromy, blato a potok. Termín je stanovený na 16.-17.10., teda poriadne jesenný dátum. Tu je možnosť ubytovania priamo v obci Vyšný Slavkov, na mieste, niekoľko stoviek metrov od miesta konania trialových sekcií. Zároveň s vyhlásením výsledkov posledného trialu sezóny budú vyhlásení i Majstri Slovenska 1. ročníka MSR v Off Road Triale jednotlivých kategórií.

Pravidlá jazdenia disciplíny Off Road Trial, pravidlá rozdeľovania do jednotlivých kategórií, fotografie a výsledky predchádzajúcich podujatí nájdete na web stránke www.offroadtrial.sk.


Štefan Malák

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri