Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Majerčák na Hungaroringu tretí

Sunday, 31. 12. 2017 - 17:49, Ján Žgravčák   

Majerčák na Hungaroringu tretí

Posledné podujatie roka 2017, exhibičná Sziveszter Rallye na okruhu Hungaroring pri Budapešti, sa skončila pre tím L Racing výborným výsledkom. Posádka Vlastimil Majerčák - Pavol Kušnier na vozidle Ford Fiesta R5 EVO skončila na skvelom 3. mieste absolútneho poradia. V konkurencii 220 štartujúcich s prakticky celou maďarskou špičkou je to pozoruhodný výsledok.

Tibor Szabosi;c30i2261-20.jpg

„Do Maďarska na Szilveszter Rallye sa vždy tešíme," zhodnotil Vlastimil Majerčák po skončení súťaže na okruhu F1. „Je to výborné podujatie so skvelou atmosférou a tisíckami divákov. Každé atraktívne miesto na trati je obsadené fanúšikmi. Silná konkurencia a celková atmosféra nás vždy núti ísť naplno a tak to bolo aj tento rok."

Tibor Szabosi;asf-8334-1.jpg

Rýchlostné skúšky pozostávali z častí okruhu, obslužných komunikácií i ciest v okolí dedinky Mogyoród. Slovenská posádka Fordu Fiesta R5 sa od začiatku držala v popredí celkového poradia. Napokon sa z toho vyprofiloval pekný súboj o 3. miesto s maďarským jazdcom Lászlóm Németom na Škode Fabia. Majerčák s Kušnierom v poslednej rýchlostnej skúške zatiahli a napokon skončili tretí s tesným rozdielom 0,6 sekundy!

Tibor Szabosi;c30i9559-12.jpg

„Podarilo sa nám správne reagovať na zmeny povrchu trate z pohľadu nastavenia podvozka. Auto fungovalo perfektne a spokojní sme aj s dosiahnutým výsledkom. Bolo to tesné, no podarilo sa a domov si vezieme poháre za 3. miesto," netajil spokojnosť Vlastimil Majerčák.

Endre Dudás;duen-szilveszterrallye2017-3034.jpg

Posledné podujatie roka 2017 využil zástupca tímu L Racing Peter Lipták na poďakovanie za priazeň všetkým členom tímu, spolupracovníkom, partnerom, sponzorom a fanúšikom: „Motoristický šport je naša vášeň a bez správnych ľudí by nemal zmysel. Som rád, že sa nám podarilo uzavrieť úspešný rok 2017 takýmto pekným výsledkom a teším sa na sezónu 2018. Ďakujem všetkým ľuďom, ktorí sú pri tom s nami. Nech sa nám v novom roku darí."

Tibor Szabosi;c30i9615-12.jpg

Hajóka;dsc2353-1.jpg

l-racing-partners-12-2017-web.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri