Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Rakúsko

Majerčák, Fusko a L Racing na Wechselland Rallye

Thursday, 28. 04. 2016 - 08:36, Martin Trenkler   

Majerčák, Fusko a L Racing na Wechselland Rallye

Už tento víkend bude tím L Racing opäť v pretekárskom móde: Vlastimil Majerčák aj Tomáš Fusko sa postavia na štart rally, ktorá je pre oboch úplnou novinkou.

Nejde teda o pôvodne plánovanú Rally Miskolc, ale o rakúsku OPEL Wechselland Rallye 2016. Tretie kolo rakúskeho národného šampionátu sa pôjde zároveň aj ako súčasť FIA Stredoeurópskej trofeje. Takmer 164 km rýchlostných skúšok preverí talent našich posádok na asfaltových, ale i zmiešaných povrchoch, vo dne i v noci.

Tibor Szabosi;bf2a0850.jpg

Vlastimil Majerčák: „Rozhodli sme sa zbierať cenné skúsenosti na náročnej rally s tvrdou konkurenciou a taktiež s modernými vozidlami WRC, ktoré sú v Rakúsku povolené. Na teste sme si vyskúšali svetelnú rampu, keďže sa jazdí aj večer. S autom sme od egerskej rally veľa nerobili. Bude to zaujímavé - 123 kilometrov rýchlostných skúšok sa ide v jeden deň, čo je takmer ako naša dvojdňová slovenská súťaž. Chcel by som poďakovať Palimu Kušnierovi za pomoc s telemetriou, ako aj celkovým zázemím, ktoré pre nás vytvára. Môžeme sa naňho spoľahnúť pri všetkých úkonoch - od administratívnych po technické. Samozrejme, ďakujeme aj Jankovi Liptákovi za to, že nám umožnil štart na jazdecky i finančne náročnej súťaži."

Tibor Szabosi;gh7p8778-3.jpg

Vlastovi bude vo Forde Fieste R5 EVO sekundovať tradične Michaela Vejačková. Tomáš Fusko sa v Peugeote 208 VTi R2 bude zase spoliehať na spolujazdca Jakuba Slováka.

Martin Trenkler/RPM

l-racing-04-2016.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri