Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

M-Sport v roku 2016 s Ostbergom a Camillim!

Tuesday, 01. 12. 2015 - 00:37, Katarína Ďurecová   

M-Sport v roku 2016 s Ostbergom a Camillim!

Tím M-Sport oznámil svoju prekvapujúcu zostavu pre rok 2016. V prípade Madsa Ostberga sa síce táto voľba dala čakať, keďže jeho manažment už avizoval, že v roku 2016 absolvuje tento Nór kompletnú sezónu a M-Sport bol jediným tímom s voľným miestom. Ostberg v M-Sporte pôsobil už v roku 2014.

Veľmi prekvapivým menom je ale rozhodne francúzsky jazdec Eric Camilli, ktorého si ešte minulý rok upísala Toyota Motorsport. 28 ročný Camilli na svojom konte nemá zďaleka toľko skúseností ako, ako ostatní jazdci vo WRC, hovorí sa o ňom však, že je to veľký talent. Francúz s rally začal pomerne neskoro, ale vo svojich 25-tich rokoch dokázal zvíťaziť vo franúzskom šampionáte pre mladé talenty Rally Jeunes a zaujímavé výsledky dosahoval i tento rok vo WRC2. Camilliho výrazne podporuje francúzska motoršportová federácia FFSA.

Tibor Szabosi;h7p5940-5.jpg

Otázne teda je, čo bude s Elfynom Evansom. Špekulácie hovoria o možnosti vytvorenia B tímu M-Sportu, kde by Evans jazdil spoločne s Lorenzom Bertellim, na koľko sa však táto informácia zakladá na pravde, je neznáme. Bertelli však medzičasom oznámil, že budúci rok jeho tím Fuckmatie už existovať nebude.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri