Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

M. Koči – L. Zámečník po I. etape Rally Acropolis

Saturday, 26. 05. 2012 - 09:41, Daniel Mandzi   

M. Koči – L. Zámečník po I. etape Rally Acropolis

Juniorská posádka tímu Styllex motorsport Martin Koči - Lukáš Zámečník dnes vstupuje do II. etapy Rally Acropolis  systémom SuperRally. V piatok im zbieranie skúseností na svetovom šampionáte komplikovali technické problémy  na aute. Počas etapy menili roztrhnutý klinový remeň, bohužiaľ ani ten nový nevydržal nástrahy náročnej gréckej trate. Posádka preto neštartovala v poslednej RS9, ale v sobotu budú v rámci systému SuperRally pokračovať v súťaži.

dsc-5338-2.jpg

„Prvá štvrtková RS pre nás nebola práve najšťastnejšia. Najskôr sme dohnali jedno auto a potom, keď sa nám ho podarilo predbehnúť, tak sa odtrhol držiak prevodovky a následne na to vyskočila poloosa, čo sa nám podarilo opraviť. V piatok bol veľmi náročný deň. Uvoľnilo sa nám riadenie a tiež sme museli meniť klinový remeň. Tempo nebudeme zvyšovať. Nie je to ostré závodné tempo, je to o tom, aby sme nazbierali čo najviac skúseností. Som veľmi zvedavý na sobotňajší deň, pretože ten bude ešte dvakrát zložitejší. Na sobotňajšie RS sa však veľmi teším," povedal jazdec Martin (19).

remote-servise-i-itea.jpg

Aktuálne informácie sú k dispozícii na www.styllex.com.

dsc-3623-2.jpg

dsc-7730-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri